Gjennomgang av de mest nyttige drinker. Hva du trenger å drikke for alltid å holde deg i form: de mest sunne drikkene til menn og kvinner

Gjennomgang av de mest nyttige drinker. Hva du trenger å drikke for alltid å holde deg i form: de mest sunne drikkene til menn og kvinner

Det er ikke en hemmelighet å spise noen få glass vann om dagen. Men det er mange andre nyttige drikker som ikke bare kan slukke tørsten din, men også forbedre helsen din. Kompetent bruk av visse drikkevarer bidrar til å redusere vekten, ernæring av kroppen med vitaminer, lindring av smerte, kvitt forkjølelse og andre sykdommer.

Så hvilke drikker anses som mest nyttige? Nedenfor er en kort oversikt.

Drikkevann er den mest nyttige drikken

Enkel drikkevann er praktisk talt den mest nyttige, siden det fjerner overflødige salter, slagger og giftstoffer fra kroppen. Vann bidrar til etableringen av fordøyelsesprosesser, assimilering av vitaminer og sporstoffer. Effektiviteten blir høyere hvis du drikker minst 5 glass vann om dagen.

I varmen må mengden vannforbruk økes, siden kroppen raskt dehydrerer. Et glass vann med en sitron på tom mage normaliserer fordøyelsesprosessen. Som et resultat forbedrer kroppens generelle tilstand, og appetitten minker betydelig. Vann med sitron er en viktig del av mange dietter. Drikkevann anbefales ikke – det kan ikke være nyttig. Det er bedre å drikke flaskevann.

Ferskpresset grønnsaksjuice

Tilberedt hjemme, har juice fra naturlige grønnsaker eiendommen til rask metning. Et glass ferskpresset juice kan helt erstatte middagen, som vil glede deg over alle som er på en diett. Du kan lage juice fra alle friske grønnsaker og til og med greens – agurker, tomater, gulrøtter, spinat, kål, persille, rødbeter. Nesten alle grønnsaker inneholder en stor mengde vitaminer og mineraler som er nødvendige for menneskekroppen.

Men butikkanaloger kan ikke skryte av et så stort antall ernæringsmessige egenskaper. Vanligvis i slike produkter overskrides saltinnholdet, og fortykningsmidler, smakforsterkere, fargestoffer og smaker er tilstede. De oppførte stoffene er kun i stand til å gjøre mye skade, derfor å bruke butikkprodukter, anbefales det ikke.

Grønn te

Den har et stort utvalg av nyttige egenskaper. Den er rik på antioksidanter og mikroelementer. Fremskynder stoffskiftet, fremmer fettforbrenning, fjerner giftstoffer og giftstoffer. Naturlig grønn te forlener ungdommen, påvirker tilstanden til tenner og tannkjøtt positivt.

Du kan drikke grønn te både kald og varm. Og du kan fryse drikken for å forberede en infusjon om sommeren med noen isbiter. Å legge en sitron i grønn te vil gi drikken en behagelig aroma.

Alle som er på en diett bør gi opp svart te og kaffe og gjøre et valg til fordel for grønn. Takket være den raske stoffskiftet i prosessen med fettforbrenning, går det raskere. Det anbefales å brygge en nyttig drink selv, og ikke bruke den som er i pakken.

Gingerte

Det er nødvendig å skille ingefærte. For den kvinnelige kroppen er det uunnværlig – det normaliserer arbeidet i mage og tarm, forbedrer tilstanden under graviditet, sliter med kvalme. Det er også kjent de analgetiske egenskapene til ingefærte – kun ett glass kan lindre smerter i magen.

Mange drikker for vekttap har ingefær i deres sammensetning. Ernæringseksperter anbefaler også ingefærte for de som bare vil holde seg i form eller betale mye oppmerksomhet mot fysisk stress. I butikkene finner du roten til ingefær, som må tørkes og gnides i pulver. Apoteket selger allerede grunnroten av planten i form av et pulver, som allerede kan brygges med kokende vann.

kefir

Det mest nyttige meieriproduktet er den vanlige kefiren. Noen ernæringseksperter refererer til ikke å drikke, men til mat, da det inneholder proteiner, fett, karbohydrater, kalsium. Derfor kan kefir betraktes som en drink og mat. Det er uunnværlig for de som ønsker å gå ned i vekt – ikke rart at kefir og epler regnes som de mest diettretter.

Kalorien er skummet yoghurt med lavt fettinnhold. Det smaker som en sur smak, men det er mer nyttig for helsen. Det er ikke nødvendig å drikke kefir bare. Det kan legges til sauser, dress salater, bland med cottage cheese. Sistnevnte i kombinasjon med kefir og naturlige frukter blir en velsmakende og lavt kalori dessert.

Pomegranate juice

Fruktjuice er nyttig ikke mindre enn vegetabilsk, men kan inneholde sukker. Pomegranate juice er alltid et høyt sted i klassifiseringen av de mest nyttige drikkene. Inneholder vitaminer A, C, E, også kalsium, fosfor. Kjent for det store jerninnholdet. Det er indikert for anemi, hypertensjon. Du bør nøye bruke granateple juice for personer med høy surhet i magen.

Pomegranate juice inneholder den minste mengden sukker. Det slukker lett tørst og setter. Det sliter med betennelsesprosesser i kroppen, reduserer risikoen for forkjølelse. Rydder kroppen, fjerner giftstoffer, slagger og andre skadelige stoffer fra det.

Siden det ikke alltid er praktisk å klemme juice fra granatepler (små groper kan forstyrre driften av en juicer), må du nøye velge klar. Ofte legges fargestoff til granateple juice.

Havrekjøtt

Korn har alltid vært aktivt brukt i ferd med å miste vekt. Tradisjonelt er havregryngrøtt tilberedt, og de medisinske egenskapene er allerede blitt hørt. Kjøttkraft av havre er ikke mindre nyttig drikke. Er i stand til å utføre en virkelig avgiftning, fjerne fra kroppen “alt unødvendig”. Havrekjøtt sliter med sykdommer i mage og tarm, da det mjukt påvirker slimhinnen. Normaliserer fordøyelsesprosessen, lindrer forstoppelse, som uunngåelig må møte under dietten.

Havreavkok stimulerer metabolisme, akselererer behandling av komplekse karbohydrater og forbedrer metabolisme. Samtidig normaliserer appetitten. Øker immuniteten, fjerner overflødig væske fra kroppen. Havrekjøtt er nyttig ikke bare med å miste vekt – det kan drikke gravide og små barn. Ikke forårsaker skade på kroppen.

Almond melk er en annen sunn drikke

Ekte melk inneholder kalsium, vitaminer, mikroelementer. Dessverre inneholder naturlig melk animalsk fett, som alltid regnes for høyt kaloriinnhold. For å få nytte og ikke skade figuren din, anbefales det å bruke mandelmælk.

Mandelmelk er hentet fra kjernene av mandler, så det inneholder ikke animalsk fett. Drikken er egnet for de som har laktoseintoleranse. Melk kan ikke bare drikke, men legg til retterne. En kopp mandelmælk inneholder bare 60 kalorier. I dette tilfellet er drikken rik på kalsium, fosfor, jern. For å bruke slik melk kan utøvere også øke deres utholdenhet.

Innkapslede antioksidanter fjerner fra kroppsslagg og toksiner, som utfører en ekte rengjøring.

De ovennevnte sunne drikkene har ingen kontraindikasjoner. Hvis du etter en drink drikker den generelle tilstanden, mest sannsynlig, tolererer kroppen ikke individuelt noen komponenter. Endelig er det verdt å huske doseringen. For eksempel kan rikelig bruk av ferskpresset juice føre til allergi og mageforstyrrelser.

Loading...