Mikä todella herättää miehiä: naisten väärinkäsityksiä ja tutkijoiden tietoja

Mikä todella herättää miehiä: naisten väärinkäsityksiä ja tutkijoiden tietoja

Useimmat naiset uskovat, että he ymmärtävät miehet ja seksuaaliset toiveet hyvin. He osaavat soveltaa taitavasti vietetyn ajan testattuja tekniikoita, jotka herättävät rakkautta. Mutta aina nämä tekniikat eivät ole tehokkaita, vaikka ne onkin tarjolla muodikkailla kiiltävällä aikakauslehdellä. Yksinkertaisesti modernit miehet ovat muuttuneet naiskaupungin heikommiksi kysymyksiksi, ja he ovat jo pitkään olleet iloisia satiinista korkeakorkoisesta kengästä tai houkuttelevasta leikkauksesta mekossa.

Miesten, seksologien ja sosiologien keskuudessa tehtyjen tutkimusten ja tutkimusten analysoinnissa mainitaan tärkeimmät seikat, jotka herättävät miestä ja herättävät seksuaalista halusta.

Naisen sekaannus: Hän on innoissaan lyhyt hame.

vastaus: Itse asiassa mies, joka on erittäin houkutteleva, on farkkujen nainen, joka sopii täydellisesti hänen hahmolleen. Monet saavat naisen, joka on pukeutunut miehen paitaan, näkyvän ylhäällä painamattomalla painikkeella. Tyttö pukeutunut miesten t-paita, joka tuskin peittää hänen pakarat, voi ajaa kaveri hulluksi.

Naisen sekaannus: Hänen jännittävät hihattuja ja seksikkäitä alusvaatteita.

vastaus: Oikein valitut alusvaatteet voivat herättää miestä, mutta hihnat eivät sisälly tähän seksuaaliluetteloon. Toisin kuin naisten odotukset, miehet eivät yleensä pidä heitä erottuva alusvaatteita. Miesten väreissä yhdentyy yhteen mielipiteeseen: valkoinen, vaaleanpunainen ja sininen alusvaatteet eivät edistä seksuaalista halukkuutta.

Naisen sekaannus: Häntä herättävät kiitolliset ja lempeät sanat.

vastaus: Henkensä sanat miellyttävät mieluummin kaunista sukupuolta kuin miespuolisen väestön edustajat. Useimmat miehet väittävät, että he ovat “päällä” epäsuorat seksuaaliset lauseet, joita kumppani kertoo läheisyyden aikana tai esihistorian aikana.

Naisen sekaannus: Hän herättää hellä hymy ja lempeä kuva.

vastaus: Englantilaisten tutkijoiden tutkimukset ovat osoittaneet, että monet miehet ovat innoissaan pahan naisen näkökulmasta. Tämä johtuu siitä, että vihan ja emotionaalisen stressin hetkellä silmät alkavat loistaa naisessa, hengitys, sydämenlyönti ja rintojen nousu kauniisti. Ja tämä on hyvin “tuuli” mies.

Naisen sekaannus: Se herättää ihanteellisen hahmon.

vastaus: Lukuisat kyselyt miespuolisen väestön keskuudessa ovat kumonnut tämän tosiasian. 55% miehistä pitää naisen houkuttelevuutta – kävelyä ja keihästä (kutsuvasta) ulkoasusta, ja 40% miehistä herättää naisen temperamenttia.

makea. Täällä nainen ei ole väärässä, kun kaikki mies todella “hulluttaa” tietyistä hajuista, jotka liittyvät seksuaalisuuteen: ylang-ylang-aromit, salvia, santelipuuöljy. Vastuullisuus ja aistillisuus tarjoavat mäntyjen, vaniljan ja appelsiinipuiden makuja.

Ja mies on innoissaan naisesta, joka on juuri tullut ulos suihkusta, märillä hiuksilla ja kostealla rungolla. Se on sama kuin jos hän oli rankkasateessa, eikä hänellä ollut sateenvarjoa hänen kanssaan.

Mies on innoissaan tapa, jolla nainen syö. Jos se on aistillista ja ruokahaluista puristaa hedelmää tai hitaasti, juoden juomaan juomia putkesta, mies ei todennäköisesti ole välinpitämätön.

On monia hetkiä, jotka voivat innostaa miestä. Mutta on tärkeää muistaa: rakkautta ja intohimoa on aina oltava läsnä suhteessa, muutoin kaikki muut keinot ovat hyödyttömiä.

Teksti: Svetlana Ahi

Loading...