TOP mest kjente gigolo

TOP mest kjente gigolo

Ordet “Alphonse” er knyttet til bildet av en raffinert, høflig, men kalkulerende stilig. Han vet hvordan å skape for kvinnen utseendet på et godt personlig liv, og til seg selv legger suksess på kjærlighetsfronten. Blant politikere, folk i det høye samfunn, skuespillere, kan du møte lignende representanter for kjærlighetseventyrisme.

Karl Marx

Den berømte økonomen og filosofen tar det ledende stedet på listen over berømte Alfonso. I sin ungdom jobbet han som en vanlig redaktør, men møtte senere med den tyske baronessen Jenny von Westfalen. Klar, kjekk mann likte en rik jente, og snart spilte de et fantastisk bryllup.

Jenny von Westfalen forsynte seg helt for mannen sin og klarte selv å omskrive noen av hans manuskripter for ham. Men Karl Marx synes ikke å sette pris på en slik hengivenhet til sin kone og begynte snart et romantisk forhold med regjeringen, som var i stand til å føde sin arving. Filosofen kunne ikke innrømme forræderi til sin kone, så han spurte en venn om å adoptere sitt barn.

Senere la barnebarnet til den tyske baronessen ut en bok der hun fortalte om hennes mormors personlige lidelse og hvordan hun holdt en strålende økonom.

Clark Gable

Hans livshistorie er enda mer interessant. I sin ungdom var Clark veldig kjekk, men familien hans var dårlig. Derfor ble den unge mannen tvunget til å få en jobb på verkstedet. En dag fikk han en samtale fra skuespillerinnen Josephine Delon. Hun spurte en av herrene om å komme til huset for å fikse tomgangstelefonen. For denne virksomheten tok Gable som vanlig. Dette besøket var en skjebnesvangre. Noen måneder senere led Clark en skuespillerinne som var eldre enn han i 15 år, til alteret. Den berømte kone klarte å slå ut for sin elskede mann en verdig rolle i teatret, noe som førte ham berømmelse.

Gables andre kone var enke av oljetyperen. Hun var også eldre enn han, men allerede i 11 år. Dette ekteskapet fikk Clark til å vinne gode stillinger i det høye samfunnet. Men begge hans ekteskap ble ledsaget av en rekke rike elskerinner, som også var eldre enn han.

Ashton Kutcher

En dag møtte MTV vids – Ashton Kutcher med Hollywoods skuespillerinne Demi Moore og klarte raskt å vinne hennes hjerte. Ashton selv bekrefter at han for første gang ikke kjente igjen den vakre kvinnen den berømte skuespillerinnen. Men ingen trodde ham i hans naive bekjennelser.

Gjennom et ekteskap med Demi Moore, var Kutcher i stand til å gjøre en vellykket skuespiller karriere. Nå bor skuespilleren i et stort luksuriøst herskapshus, og har ikke tid til å svare på forslag til filming av en film.

Sergey Kauzov

Han var en vanlig medarbeider i avdelingsdepartementet. Men i 1979 legaliserte han offisielt forbindelsene med Christina Onassis, datter til en millionær. Og selv om hans ekteskap varte i et og et halvt år, var han i stand til å gjøre en lykke. Snart opplevde gigolo et annet “offer”. Hun ble datter av den britiske forsvarsministeren. Nå bor paret i Sveits, og Kauzovs materielle situasjon kan bare misunnes.

Tekst: Svetlana Ahi

Loading...