8 kalleimman turistimatkat planeetalla

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

Lepo Itä- ja Länsi-Euroopan maissa voi nyt varaa lähes kukaan. Kun olet kerännyt tietyn määrän työvuotta varten, voit rentoutua perheesi kanssa Välimeren rannikolla tai Mustanmeren rannalla tai voit käyttää aikaa tarkistaa maailmankuuluja maamerkkejä. Kuitenkin on olemassa pieni kerros hyvin varakkaita ihmisiä, joilla on mahdollisuus viettää loma ennennäkemättömän mittakaavassa. Täällä kaikki päätetään rahoilla. Joitakin summia varten voit järjestää itsellesi uskomaton tällaisen ajanvietevoiton. Perehdy kahdeksaan kalleimmista matkoista planeetalla.

Asumaton saari

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

Bahama-saaren Musha Cayn saarella on viisi erillistä huvilaa, jotka voidaan vuokrata vain yhdessä. Niinpä matkailijat, jotka haluavat rentoutua tässä taivaallisessa paikassa, täytyy vuokrata koko saari. Säännön mukaan huviloiden väliaikaisilla omistajilla voi olla vain 23 vierasta.

Jos vieraat ainakin 12 ihmistä, vuorokausilepo, kuten ruokaa paikallisilta kokit ja kalliita ja yksinomainen alkoholi, on arvoltaan $ 37.5 tuhatta euroa. Ja jos kutsuttu henkilö on 23, niin $ 50 tuhatta euroa. Päivässä

Virkistys varakkaita ihmisiä saarella on valmentajia tennis, golf ja sukellusta, spa, erilaisia ​​aktiviteetteja lapsille ja niin edelleen. Jos asiakkaat on jotain ei saa hukata, niin päivällä he toimittaa kaikki ne ota .

Matkustaa ympäri maailmaa

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

Vuosittain 18 matkustajaa käy ympäri maailmaa. Jokaisella on 105 tuhatta dollaria. New Yorkissa nämä onnekkaat matkustavat upeaan yksityiseen linjaan ja kahdeksantoista maailmassa lentävät yli 26 päivää. Kiertueen aikana he pysähtyvät eliittihotellien luona. Matka päättyy saapumiseen Miamian.

Afrikkalainen safari

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

Havaintojen mukaan afrikkalainen safari on joka vuosi yhä suosittu. On olemassa yrityksiä, jotka tarjoavat safari hintaan 30 000 dollaria per henkilö (ryhmä voi olla enintään 8 matkustajaa).

Matka sisältää vierailut viiteen Afrikan maahan, joissa voi käydä kansallispuistoissa. Ihmeellisesti, tavanomaisten safarioppaiden kanssa rehellisesti varoitetaan, että on epätodennäköistä, että kaikki odotetut eläimet täyttyvät. Täällä näet lähes minkä tahansa eläimen.

Kiertueen aikana yritykset käyttävät helikopteria ja tutkaa eläinten liikkumisen seurantaan, mikä antaa ehdottoman takuun siitä, että voit silti nähdä kirahvi- tai leopardiot.

Meriristeily

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

Matkaa ympäri maailmaa loistoristeilijä Queen Mary 2, miehittää 106 yötä hytissä kahden maksaa $ 340 tuhatta euroa. Päälle, että te annetaan oma kuntosali, uima-allas ja oma hovimestari.

Jos matkustat incognito-matkalle, varmasti saat varmasti: laskeutuminen rannalle suoritetaan erillisellä tikkaalla, lisäksi voit käyttää omalla veneelläsi.

Matka maailman parhaisiin nähtävyyksiin

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

Upea kaksivuotinen kiertue, johon kuuluu 157 maata, joissa on maailmankuuluja arkkitehtonisia monumentteja. Kiertueen budjettipaketti maksoi nähtävyydet ystäville 1,5 miljoonaa dollaria.

Kaikki Asiaa hankaloittaa se, että monet maailman aarteet rasbrosany hyvin kaukana toisistaan, ja jotkut ovat yksinkertaisesti hengenvaarallinen olevia maa, esimerkiksi sota-alueilla konfliktin. Järjestäjät lupaavat kuitenkin ratkaisemaan ongelman siitä, miten toimittaa väsymättömiä matkustajia maan kuumiin paikkoihin ja miten heidät ulos viedään pois vahingossa.

Lentää avaruuteen

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

Avaruuslento maksaa vain 100 tuhatta euroa. Tällainen raha on maksettava ennakkohyväkoulutuksesta ja mahdollisuudesta olla ulkotiloissa tunnin ajan. Jos kuitenkin jostain syystä et voi lentää, rahaa ei palauteta sinulle.

Kulinaristimaailman Mecca Tour

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

Vain 200 000 dollaria voit käydä maailman kaikkien ravintoloiden parissa. Suurin osa niistä sijaitsee Yhdysvalloissa, Englannissa, Ranskassa, Hongkongissa ja joissakin Skandinavian maissa.

Ilta Geisha kanssa

8 kalleimman turistimatkat planeetalla

25 tuhatta dollaria kannattaa 10 päivän kiertue Japanissa. Matkan aikana lopetat parhaat hotellit ja syövät elite-ravintoloissa. Kuitenkin tärkeintä on mahdollisuus viettää aikaa geisha, joka ei vain kommunikoi kanssasi, mutta myös todellinen teetä seremonia.

Loading...