Brasilia – virkistys, nähtävyydet, sää, ruokakulttuuri, matkat, kuva, kartta

Brasilia - virkistys, nähtävyydet, sää, ruokakulttuuri, matkat, kuva, kartta

Brasilia – maa, jolla on liittovaltion rakenne. Se on suurin valtiollinen kokonaisuus asukkaiden lukumäärän ja Etelä-Amerikan miehitetyn alueen koon mukaan. Maailman rankingissa Brasilia on viidenneksi näissä indikaattoreissa.

Valtiolle on ominaista pitkä laajennus, joka määrittää ilmaston ja luonnon alueiden moninaisuuden. Maa jakaa rajansa pohjoiseen Surinamin, Venezuelan, Guyanan ja Ranskan Guyanan kanssa; Uruguayssa etelässä; Bolivian ja Perun kanssa – lännessä; lounaaseen – Argentiinan ja Paraguayn kanssa; Kolumbian luoteisosassa. Brasilian itäinen alue pestään Atlantin vesillä.

Keskiajalla Brasilia oli portugalilainen siirtomaa, ja tämä tekijä oli määräävä tekijä paikallisen kulttuurin luonteesta. Portugaliksi tuli ainoa virallinen kieli.

Katolinen – vallitseva uskonto, levinnyt Brasilian alueelle.

Brasiliassa on 201,1 miljoonaa asukasta. Heistä valkoinen – 53,7% väestöstä, tilille 38.5% osuus mulattos, mustat muodostavat 6,2%, ja loput (japanilaisten, intiaanit, arabit) – 1,6%. Rotusyrjinnän taipumus on sellainen, että valkoisen väestön asteittain lakkaa olemasta enemmistö, mikä käy ilmi viimeisten kahden vuoden tilastollisista tutkimuksista.

Rahayksikkö Brasiliassa on muuttunut useita kertoja. Alunperin se oli Brasilian lento, sitten cruzeiro, sitten cruzado ja lopulta moderni todellinen. Valuuttamuutokset ovat aina olleet pakotettuja ja liittyvät muiden taloudellisten toimenpiteiden kyvyttömyyteen pysäyttää inflaation kasvu. Kahden paikallisen valuutanvaihtotoimistossa on yksi saksalainen merkki.

Brasilia – pääkaupunki ja suurkaupungit

Brasilian pääkaupunki on äärimmäisen lähellä oleva kaupunki. Venäläisessä versiossa nimen nimi ja kaupunki ovat täysin identtisiä – Brasilia (joissakin lähteistä pääkaupunki on Brasilia).

Brasilia ei ole valtion suurin kaupunki. Se on vain neljänneksi asukasmäärän (2,5 miljoonaa ihmistä) kohdalla. Yhdessä kahden muun kaupungin (Goianian ja Anapolisin) kanssa Brasilia on maan tehokkain talouskeskus.

Metropoliasta tuli suhteellisen uusi, vuonna 1960. Tämä on kolmas pääkaupunki historiassa (Salvador, ja sitten Rio de Janeiro). Nyt kaikki valtion viranomaiset sijaitsevat uudessa pääkaupungissa. Monien mahtavien rakennushankkeiden toimeenpanon ansiosta Brasilia sai kunnia olla sisällytetty UNESCOn luetteloon. Nyt kaupunki on maailman kulttuurinen voimavara.

Valtion pääkaupunki on maan sisäpuolella, Brasilian tasangon alueella. Kaupunkiin valittiin paikka, joka ei ollut kaukana sivistyneistä keskuksista. Strategiasuunnitelmassa tämä lähestymistapa on tunnustettu tarkimmaksi.

Brasiliassa suurimmat kaupungit ovat Sao Paulo, jossa on 10,8 miljoonaa väkeä, Rio de Janeiro 6,09 miljoonaa, Salvador 2,8 miljoonaa.

Brasilia – lomat ja retket

Matka Brasiliaan tarjoaa paljon mahdollisuuksia matkailijoille. Perinteiset rantalomat tarjoavat paikallisia lomakeskuksia. Näistä eniten vierailleet olivat:

• Angra dos Reis (kansainvälinen lomakeskus, Rio de Janeiron lähellä). Tämä kaupunki on tunnustettu parhaan paikan perheen lomalle. Hyvin varustetut rannikkoalueet on peitetty hienolla kultaisella hiekalla. Tämä paikka sopii ystäville, jotka haluavat yöpyä melusta.

• Ubatuba – sijaitsee lähellä Sao Pauloa. Hyvin järjestetty liikenneyhteys mahdollistaa nopean pääsyn tästä rauhallisesta kulmasta maan suurimpiin suurkaupunkialueisiin, kuten Rio de Janeiroon. Lomakeskuksessa on eniten hotelleja asukasta kohden.

• Buzios – sijaitsee pienellä niemimaalla Rio de Janeiron pohjoispuolella. Pieni kylä, jossa kalastajat eläivät, vähitellen muuttui Brasilian parhaaksi lomakohteeksi. Kesä, vuodessa, antaa matkailijoille mahdollisuuden käydä tätä paikkaa missä tahansa sopivassa ajassa.

Nähtävyysohjelmien kannalta merkittävä paikka on Rio de Janeiro. Tässä on Kristuksen Vapahtajan patsas, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Sen sijainti on Corcovado-kukkulan pää, mikä tarkoittaa “hump”. Patsas asetetaan 704 metrin korkeuteen ja sen koko on 30 metriä.

Matkailijat ovat myös mielenkiintoisia säilyneitä rakenteita siirtomaa aikakauden. Jokaisella suurella kaupungilla on oma museo. Siksi Brasilian retkiohjelma on mielenkiintoinen ja unohtumaton.

Ekomatkailua varten Brasilian viidakkoa pidetään sopivana vaihtoehtona. Jopa täällä, metsien syvissä tiloissa, hotellit ovat rakennettu villieläinten ystäville.

“Ariau Amazon Towers” – hotelli Amazonin viidakossa. Tämä rakenne kohoaa puiden yläpuolelle, ja hotellin rakennukset ovat yhteydessä toisiinsa erityisillä silloilla.

Safari Brasiliassa on yksi suosikki viihde. Mahdollisuus ratsastaa jeepillä on retki nimeltä Makuko Safari. Matka kulkee metsän läpi vanhaan kanjoniin Iguazu, joka muodostui maaperän eroosion seurauksena. Retkiohjelmaan kuuluu myös veneretki vesiputouksille.

Sukellus Brasiliassa on suosittu paikallisille asukkaille ja vierailijoille. Fernando de Noronin saari sekä Bahian ja Pernambucon valtiot – parhaat mahdollisuudet sukellukseen.

Brasilia – nähtävyyksiä

Useimmiten tutustuminen tähän maahan alkaa Rio de Janeiron kaupungista. Vaikka tietysti jokaisella valtiolla ja kaikilla kaupungeilla on riittävästi mielenkiintoisia paikkoja matkailijoille.

Kuuluisa vuori, nimeltään “Sugar Loaf”, avaa upean panoraaman kaupungin. Historiallisia nähtävyyksiä ovat Modernin taiteen museo, Kansallismuseo, Historiallinen museo, Intian museo ja monet muut kulttuurihallit.

Kaupungin alueella sijaitseva kasvitieteellinen puutarha pystyy osoittamaan kirjaimellisesti kaikki kasvit, jotka kasvavat Brasiliassa eri ilmastovyöhykkeillä.

Todellinen ihme maailmassa on Iguazun putoukset. He ovat kolmen valtion rajoilla, mutta kiehtova näkymä avautuu Brasilian alueelta.

Valtava kaupungissa Sao Paulo, pilvenpiirtäjät ovat vaikuttavia. Ne on valmistettu lasista ja teräksestä. Tämä kaupunki on Brasilian moderni teollisuuskeskus, jossa on 10 autojen tuotannon tehtaita. Taloudellinen harppaus, joka käänsi maakuntakadun teolliseen metropoliin, toteutettiin kahvialan kehityksen ansiosta.

Maan pääkaupungissa, Brasilian kaupungissa, matkailijoille on mielenkiintoista kirjaimellisesti kaikkea. Koska malli (kaupunki on rakennettu lentokoneen muodossa), sen moderni muotoilu. Pääkaupunki yhdistää uusimmat teknologiat ja taidokkaasti merkitty rakennuksen luonnollisiin maisemiin.

Manauksen kaupunki on ympäristöystävällisin kaupunki maailmassa. Hän on suuren Amazonin rannalla. Täältä aloita retket tutustumalla tähän mahtavaan jokeen. Erityisen vaikuttava on yökerho. Krokotiilien silmät näyttävät tehokkaasti yön pimeydestä käsivalaisimen valossa. Tuulettimet, jotka kutistavat hermoja, ovat tyytyväisiä tällaiseen matkaan.

Amazonin avulla voit ajaa aluksilla. Kiertueohjelmassa on myös veneretkiä (kanootteja) ja piranojen kalastusta.

Brasilia – sää (ilmasto)

Brasiliassa se on aina kuuma. Amazonin länsiosassa vallitseva kosteikkoinen ilmastomalli vallitsee. Tässä on paljon satoa (2000-3000 mm vuodessa), ja jos vertaamme keskimääräisiä lämpötiloja kuukausina, niin käy ilmi, että ne eroavat vain 1-2 astetta. Siksi voimme sanoa, että täällä kesä ei koskaan pysähdy.

Brasilian keskeinen osa sijaitsee kosteassa subequatorilaisessa ilmastovauhdissa. Taivaan kosteus on kaksi kertaa vähemmän, näillä alueilla kuivuus tapahtuu usein.

Maan itäisillä alueilla vallitsee trooppisen ilmaston vallitseva tuuli. Se on kostea, kuuma, kuivuus on säännöllistä, mutta sen pituus on lyhyt.

Brasilian vuodenajat ovat Euroopan kausia vastaan. Kuumimmassa ajassa keskilämpötilan indikaattorit ovat +32 asteen alueella. Kylmänä aikana lämpö putoaa hieman, mutta se vain lakkaa heikkenemästä (+24 astetta).

Veden lämpötila rannikolla on yli 25 astetta ympäri vuoden. Paras aika käyntejä tähän maahan on huhtikuu-syyskuu. Näinä kuukausina se ei ole liian kuuma, vaikka usein sataa.

Sää Brasiliassa nyt:

Brasilia - virkistys, nähtävyydet, sää, ruokakulttuuri, matkat, kuva, karttaBrasilia - virkistys, nähtävyydet, sää, ruokakulttuuri, matkat, kuva, kartta

Brasilia – ruokaa

Brasiliassa jokaisella piirillä on oma perinteinen ruokala, joka valmistetaan useimmiten.

Joten Bahia, Vatapa on suosittu. Se on valmistettu leikatuista simpukoista ja jauhetusta kaloista. Kaikki tämä on keitetty kookospähkinämehulla lisättynä öljyllä.

Tässä sian maksa on myös haudutettu alkuperäiseen tapaan – yhdessä eläimen veren kanssa. Tomaattia, sipulia ja pippuria lisätään paahtoon (Sarapateu).

Toinen ruoka on suolattu katkarapu (Caruru). Niitä käytetään yhdessä kuuman kastikkeen (kuuma pippuri sekoitettuna tehtaan kiabu) kanssa.

Amazonin tavoin ihmiset haluavat kokata “pato no tucupi” – ankka leikattiin paloiksi ja keitettiin kastikkeessa lisäämällä yrttejä ja mausteita.

Rio de Janeiro oli feijoadaa suosittua – mustia papuja kuivattua lihaa, savustettu makkara, sianliha, valkosipuli, pippuri ja laakerinlehti. Ainekset sekoittuvat ja hehkuvat tulessa. Ruoka tarjoillaan suurella maljalla.

Brasilian vodka – cachaca, erottuu sen kristallinkirkkaudesta ja korkeasta lujuudesta. Se kulutetaan sitruunamehun, jään ja sokerin kanssa.

Brasilia – karnevaalit

Koska Brasiliassa ei nähdä paikallista karnevaalia, matka menetti hukkaan. Rio de Janeirossa pidetty karnevaali tunnetaan kaikkialla maailmassa. Tämä on upea valoisa spektaakkeli, johon kaikki maan asukkaat valmistautuvat.

Virallisesti festivaali alkaa perjantaina, ennen tuhkapäivää. Kaikkien paikallisten samba-koulujen edustajat osoittavat taitojaan ja taitojaan täällä. Carnival Riossa on yksi maailman suurimmista vapaapäivistä.

Tapahtuma järjestää vuosittain matkailun ministeriö. Se yhdistää ponnistelunsa Samba-koulukunnan kanssa. Myös kaikki televisioyhtiöt, jotka suorittavat live-lähetyksiä koko maassa, osallistuvat suoraan tapahtumaan.

Jokaisella samba-koululla on esitystapaansa valittu erityinen teema, jonka mukaan leikkipaikka on laadittu. Sitten esitellään esitys – puheen ohjelma. Brasilialaiset voivat ansaita rahaa koko vuoden valmistaakseen lomapuvunsa. Tapahtuma on todella upea ja upea. Tyylikkäät asut kiinnittävät huomiota kaikkiin alustoihin. Kaksi samanlaista sivustoa ei yksinkertaisesti tapahdu. Fantasia osallistujien keskuudessa on rajaton.

Tämän kulkueen voittaja – yksi samba-koulu, saa pääpalkintorahaa. Kuitenkin tämän värikkään kilpailun osanottajille, heidän palkintonsa otsikko on tärkeämpää kuin “erityisryhmän koulu”.

Tanssijoiden lisäksi ryhmään kuuluu muusikoita ja laulajia. Laivan kuljettajan kannalta tärkeä rooli on hallittava yksinomaan käsin epämiellyttävien onnettomuuksien välttämiseksi.

Rauhallinen ympäristö on totuuden hetki. Tänä päivänä lasketaan pisteiden määrä ja voittaja, joka on kunnioitettu tervehdyksillä ja yleinen juhla, on määritetty.

Brasilia – Viisumin käsittely

Vuodesta 2010 on hyväksytty viisumivapaus Brasiliaan viisumivapaalle Venäjän kansalaisille. Voit jäädä tilaan 90 päivää. Toistuva matka on mahdollista aikaisintaan 180 päivää Brasiliaan lähtemisen jälkeen.

Jos haluat käydä maassa, sinun on esitettävä voimassa oleva passi, asiakirja, joka vahvistaa riittävän valuutan saatavuuden ja paluulennolle.

Brasilia – suurlähetystö

Brasilian suurlähetystö sijaitsee Moskovan osoitteessa: Bolshaya Nikitskaya Street, 54. Tel.: 7 (095) 363-03-66.

Brasilian kartta

Brasilia - virkistys, nähtävyydet, sää, ruokakulttuuri, matkat, kuva, kartta

Loading...