Kookossaaret matkailijoille – siellä et ole ollut! Mikä tekee matkailijoista onnellisia Cocos-saarilla

Kookossaaret matkailijoille - siellä et ole ollut! Mikä tekee matkailijoista onnellisia Cocos-saarilla

Kookos (Keeling) saaret on saaristossa 27 pientä saarta Intian valtameren korallin alkuperää.

Alueellisesti ne kuuluvat Australiaan, virallinen kieli on englanti, paikallisen väestön uskonto on islam.

Rahayksikkö on Australian dollari. Saaristo koostuu pohjoisesta – asumattomasta North Killing atollista – ja eteläisestä osasta, johon kuuluu 26 pientä saarta.

Vain kaksi heistä on pysyvästi asuttu – koti- ja länsi-saari. Niiden kokonaispopulaatio ei ylitä 600 henkilöä.

Saarilla trooppinen ilmasto, lokakuusta huhtikuuhun – syklonien kausi. Kiistämätön etu on ympärivuotinen matkailukausi, keskimääräinen vuotuinen lämpötila saarilla on 20-27 ° C, mutta lämpö ei tuntu murtujen tuulien vuoksi. Saaristomeren nimi oli peräisin kookospalmuista, valtavasta määrästä kasvaa täällä. Matkailijat saapuvat Keelingiin pienillä matkustaja-aluksilla ja -maililla tai lentäen Cocos Islands Saaristomeren kansainväliselle lentokentälle.

Loma Cocos-saarilla on houkutteleva ihmisille, jotka unelevat kulutusta aika kaukana sivistyksestä, rauhassa ja rauhassa jotain taivaallista kulmaa. Saarten ominaisuudet ovat kauniita miellyttäviä rantoja, kirkasta kirkasta vettä, kirkasta eksoottista luontoa, mukaan lukien rikkaat vedenalaiset maailmat, jotka sopivat erityisesti sukellusta, snorklausta ja kalastusta harrastaville. Ei kaukana North Kiling -tapahtumasta 1914 lähtien “Sydney” ja “Emden” -aluksen taistelualueella, sukellusongelmat löytyvät edelleen Saksan risteilijän yksityiskohtien pohjasta.

Useimmat hotellit Keeling saarilla ovat esillä mökkejä ja bungaloweja, supermoderni luksushotellit, joita et löydä täältä. Mukavin ja suosituin turistien joukossa on hotelli Cocos Castaway.

Kookossaarten nähtävyyksiä ei ole runsaasti. Matkailijoille on retkiä Pohjois-Keelingin saaristoon, viehättävään Pulu Keeling Reserveen, jossa näkyy paljon merilintuja.

Horsbergin saari – yksi Cocos-saarten atolteista – on tietty historiallinen arvo. Toisen maailmansodan aikana asettuivat täällä brittiläisten merivoimien aseet. Täällä Ceylon-taistelijat, jotka halusivat luopua Japanin saaresta, nostivat kapinaa, joka pian poistettiin. Tällä hetkellä saarella on kaksi jäljellä olevaa akkuvirtaista 6 tuuman pistoolia.

Cocos Islandsin vierailukeskus on West Islandin hallintorakennuksessa. On mahdollista saada kattavimmat tiedot siitä, mitä voidaan tehdä ja mitä nähdä Cocos-saarilla.

Kookossaaret sijaitsevat Länsi-saarella. Kolme suurta odotustilaa, sääasema ja hangaari. Myös täällä voit ihailla unohtumatonta panoraamanäkymää havainto kannelta.

Loading...