Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Harvat ihmiset eivät pidä matkustamisesta. Joku haluaa viettää lomansa lämpimällä rannalla aurinkoisen auringon alla, kun taas toiset päättävät mennä historialliseen ja hämmästyttävään maahan. Menemällä maahan turistit kuvittelevat, kuinka he ihailevat arkkitehtuurin ja taiteen ainutlaatuisia esineitä, joita he uneksivat pitkään. Valitettavasti usein tapahtuu, että nähtävyydet eivät ole niin kauniita kuin niitä kuvataan. Mainostettuja ihmiskunnan luomuksia ei useinkaan jää jäljelle sen jälkeen, kun ne eivät ole paras vaikutelma. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä kuuluisimmat nähtävyydet ovat usein pettymyksiä.

Manneken Pis Brysselissä

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Kuuluisa Brysselin hahmo, joka sijaitsee kahden pääkadun risteyksessä. Suurin ongelma on, että luku on hyvin pieni, ja tässä tapauksessa koko on tärkeä.

Koska “Manneken Pis” -korkeus on vain 61 senttimetriä, on erittäin vaikea harkita, kun otetaan huomioon valtava joukko turisteja eri puolilta maailmaa. Lisäksi tässä väkijoukossa on älykkäästi paljon ristipistoja, joten kuvan veistoksen vaikutelma voi heikentyä entisestään.

Topkapin palatsi Istanbulissa

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Turkki on yksi maailman suosituimmista lomakohteista. Maaseudun nähtävyyksiä mainostetaan pahimmillaan kuin rannat, joten ne, jotka haluavat tarkastella näitä itämaisia ​​ihmeitä vuosittain, tulevat yhä enemmän. Kuuluisa turkkilainen palatsi, jossa sultalaiset elävät, tarjoaa mielenkiintoisen kävelyn rakennuksen huoneiden läpi erittäin korkeaan hintaan. Vaurioituneet matkailijat, kun kuuntelevat satuja, kun neljäkymmentä minuuttia tuli täysin pettynyt. Palatsin tärkein nähtävyys on upea mosaiikki, joka on läsnä monissa muissa linnoissa, vaikka sisäänkäynti on monta kertaa halvempaa.

Stonehenge Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Alienperintö, salaisuus Euroopan sydämessä – jokainen kutsuu tätä kasaa mukulakiviä omalla tavallaan. Siitä huolimatta, että Stonehenge näyttää mystisesti ja kutsuva, kiertue suuresti pettää turisteja. Ensinnäkin ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita historiasta ja arkeologiasta, löytävät kiven kivut, jotka eivät kiinnosta. Toiseksi Stonehengen vierailun aikana koskettavia kivet ja niiden koskettaminen on kielletty, koska hallinto pelkää varkauksia. Kolmanneksi, kun on sallittua käydä salaperäisellä paikalla, on valtava määrä turisteja, joten on äärimmäisen vaikeaa tarkastaa mitään.

Kuvia Stonehengeistä internetissä on upea valokuvaajien Photoshopissa. Itse asiassa ei ole tällaista kaunista sinistä taivasta, kirkkaan vihreää ruohoa, mutta yleensä maisema näyttää melko tylsältä.

Mona Lisa Pariisissa

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Luultavasti ei ole henkilöä, joka ei olisi kuullut Mona Lian kuvaa. Tämä mestariteos on Louvre, jossa lähes kaikki matkailijat yleensä saada, lähinnä kuvan vuoksi. Kuva, joka kuvaa naista, jolla on salaperäinen hymy, kutsuu hänelle.

Matkailijat, jotka ovat pysyneet paljon aikaa museossa, ovat edelleen pettyneitä. Heidän mukaansa kuvan pitäisi olla suurempi, mutta vähemmän ihmisiä. Jos näin olisi, niin ehkä he voisivat arvostaa kuvaa.

Floating Market Bangkokissa

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Bangkokin kuuluisat kelluvat markkinat ovat ainutlaatuisia ja ainutlaatuisia. Joka tapauksessa, niin sanokaa henkilö, joka järjestää retkiä. Kukaan ei kuitenkaan varoita, että markkinat ovat myös melko vaarallisia. Paikalliset elinkeinonharjoittajat taitojensa osoittamiseksi eivät useinkaan kiinnitä huomiota törmäyksiin muiden veneiden kanssa. Kaikki tämä johtaa loukkaantumisiin paitsi kilpailijoille myös matkailijoille.

Lisäksi on syytä muistaa, että aasialaista ruokaa on hyvin erilainen kuin eurooppalainen keittiö, joten kaikki mahalaukut eivät voi ylittää sitä. Jotkut matkailijat pelkäävät tämän paikan muistoa, joten on syytä harkita ennen kuin menet tällaisella jännittävällä matkalla.

Hongkongin tähteä

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Lievä kauppiaat, pienet huijarit ja pieni kuva Bruce Leeista – juuri sitä, mitä turistit eivät odota julkaistulta paikalta. Löydä kuuluisan näyttelijän, laulajan tai urheilijan kuva on äärimmäisen vaikeaa, vaikka paikallinen varmasti auttaa tässä, luonnollisesti ei ilmaiseksi. Lisäksi on syytä muistaa, että kadulla myytyjä matkamuistoja, kiinalaista tuotantoa ja siten myös erinomaista laatua ei voida odottaa.

Buckinghamin palatsi Lontoossa

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Kun kuulet sanaa “palatsi”, useimmat ihmiset alkavat kuvitella mielikuvituksessaan ylellisiä koristeita, upeaa puistoa ja kuuluisten kuninkaiden muotokuvia. Todellisuudessa usein kaikki muuttuu eri tavoin. Joten, nähdäksesi Buckinghamin palatsi voi olla vain kaukaa aidan takia. Sisällä turisteja ei luonnollisesti ole sallittua, joten matkailijoiden on tyytyä pieniin. Palatsin sijaan voit käydä tornissa, jossa on runsaasti aarteita ja salaisuuksia. Tämä on todella jännittävä retki.

Pohjoisen enkeli Gatesheadissa

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Enkelin suurin kuva maailmassa on Anthony Gormleyn laatiman veistoksen nimeltään “Angel of the North”. Brittiläiset väittävät, että enkeli ei edusta mitään mielenkiintoista, ja lisäksi he kutsuvat häntä hirveksi hirviöksi.

Itse asiassa ainoa, jolla veistos voi ylpeillä on sen koko, mutta se ei edusta mitään taiteellista arvoa. Mitä voimme sanoa lasikuitua olevista siivistä, joiden pitäisi luoda tunne omaksua.

Little Mermaid Kööpenhaminassa

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Puhtaiden ja vilpittömän rakkauden symboli menettää kaiken kauneutensa paikkaan, jossa veistos sijaitsee. Jokainen lapsi ja jopa aikuinen, joka katseli hämmästyttävän lavastettua Disney-sarjakuvaa pienestä merenneestä, haluaa nähdä rannikon rannan kauniin merenneito. Little Mermaidia Kööpenhaminasta ympäröi kaukana puhtaista ja fantastisista lajeista, joten veistoksen näkyessä mielipide heikkenee välittömästi. Matkailijat väittävät, että on korkea aika siirtää muistomerkki toiseen paikkaan, jotta pienet lapset ja ystävät voivat hiljaa ihailla sitä.

Medina Marrakech Marokossa

Planeetan 10 turhauttavimmat nähtävyydet

Köyhyys, lika, melu ja turhamaisuus ovat Marokon kuuluisan Medinan pääominaisuuksia. Tämä vanha osa kaupunkia on ehdottomasti vailla romantiikkaa ja kauneutta, joka johtuu siitä.

Ja vielä siellä on paikka Medina, joka on vierailun arvoinen. Tällöin puhutaan Djema-el-Fnan neliöstä, joka on tullut Unescoon.

Loading...