Lihavärisiin sukkahousuihin: klassikko tai mauvilvi?

Lihavärisiin sukkahousuihin: klassikko tai mauvilvi?

Henkinen sukkahousut kirjaimellisesti ylensivät muotimaailmaa. He kaikki tuomitsevat, ja naiset, jotka käyttävät niitä, osoittavat lähes sormen. Venäjän naiset tällaisia ​​ohjeita kuuluisien suunnittelijoiden oli kirjaimellisesti salama kirkkaalta taivaalta, kuten ei niin lämpimässä ilmastossa, kuten Italiassa tai Ranskassa, luopua ruumiillinen sukkahousut ei ole niin helppoa, joten keskustelu tästä aiheesta voi vieläkään laantua.

Elegance, josta on tullut mauvilvi

Sukkahousujen lihan väri pitkään oli merkki tyylikkyydestä, kuten kirjoista viime vuosikymmenien muotista. Nainen nähtynä näytti armosta ja kunnioitettavaa. Monet tyyli-ikoni käyttivät näitä sukkia älä epäröi, esimerkiksi voit muistaa prinsessa Diana, Donna Karan ja jopa toimittaja “Vogue” Anna Wintour, joissakin tapauksissa, sukkahousut ihon sävyt olivat jopa paljain jaloin. Maailman yleisö ei nähnyt mitään erityistä tässä. Mikä on muuttunut?

Väkevä vastenmielisyys kehon sukkahousuihin liittyy useisiin asioihin.

  • Ensinnäkin se on yhdistys menneiden naisten kanssa, mikä tekee kehon sukkahousuista vanhemman sukupolven attribuutin. Yli 50-vuotiaat naiset voivat käyttää niitä ilman pelkoa. Mutta kaikki muut, jotta ei olisi kuin 50-vuotiaita naisia, olisi nykypäivän trendien valossa kieltäydyttävä.
  • Toiseksi Internet hallitsee nykyaikaista maailmaa. Valokuvissa kehon sukkahousut näyttävät kauheilta, he loistavat, ja jalojen ja käsien värin ero on liian silmiinpistävä. Tavallisessa elämässä kuva voi olla varsin hyvä, mutta kuva näyttää kaikki puutteet, ja jalat houkuttelevat erityistä huomiota.
  • Kolmanneksi modernisti ei kiinnitä huomiota ilmaston ja jopa vuodenajan asioita hieman sekoittaa, joten suunnittelijat eivät välitä mitä ulkopuolella voi yksinkertaisesti olla kylmä ja sinun täytyy pukeutua sukkahousut, ja siksi ei ole syytä käyttää sukkahousut, Simuloida ihon luonnollista väriä, jos voit vain kävellä paljain jaloin.

Milloin voin käyttää sitä?

On sallittua käyttää kehon sukkahousuja silloin, kun nainen on ikäinen tai jolla on tietty asema, kun ilmestyy tapahtumasta paljain jaloin, on yksinkertaisesti mahdotonta. Yleensä se koskee diplomaattien ja kruununmiesten vaimoja. Toimistossa kehon sukkahousut ovat myös sopivia, koska työssä pukeutumiskoodi on paljon tärkeämpää kuin muoti. Tehdä ilman niitä, ja tärkeitä virallisia tapahtumia, jossa kaikki arvokkuus ja arvokas, ja värillinen sukkahousut tuskin innostaa tärkeitä vieraita ilahduttaa, ellei se on muodikasta osapuoli jossa tulee olemaan stylistit ja suunnittelijat. Ne sopivat myös, jos nainen luo kuvan viime vuosikymmeninä, jolloin tällaiset sukkahousut olivat yleisiä.

Naiset, jotka eivät ole tyytyväisiä jalkoihin rasvan, ulkonevien suonien ja muiden ongelmien vuoksi, voivat käyttää kehon sukkahousuja, koska kirkkaat värit vain kiinnittävät huomiota epätäydellisiin jalkoihin. Mutta sukkahousut tässä tapauksessa pitäisi olla mahdollisimman lähellä naisen ihon väriä, sitä vähemmän ne ovat, sitä parempi. Jäljitettäessä auringonpolttoa ja vastaavia olisi pyyhkäistävä sivuun heti. Myös kiiltävät sukkahousut eivät ole sallittuja, koska ne näyttävät selvältä huonoilta.

Kehotamme sinua osallistumaan kilpailu parhaimmasta syksyn sefistä. Voittaja saa ihana palkinto – huivi maailmankuulusta Tom Taylorista.

Loading...