Lelaki moden mengecewakan wanita moden

Lelaki moden mengecewakan wanita moden

Dalam artikel, siaran, forum yang ditujukan kepada masalah hubungan atau masalah sosial, seseorang sering dapat mendengar percakapan yang ditujukan kepada wanita tertentu oleh semua “lelaki moden.”

Selalu suka mendengar daripada feminis, yang secara tradisinya mempunyai “khas” rawatan lelaki kerana pandangan mereka dan dari wanita kecewa dalam hubungan atau bosan dengan percubaan sia-sia untuk membuat mereka. Tetapi bagaimana dengan wanita secara umum?

Portal Internet “Pendapat Wanita” memutuskan untuk mengetahui bagaimana wanita moden pada umumnya berpuas hati dengan bahagian lelaki masyarakat kita dan menjalankan tinjauan mengenai topik ini. Para peserta telah diminta untuk memilih salah satu daripada tiga jawapan mudah: sila, meninggalkan acuh tak acuh atau bersedih hati “manusia moden” mereka, maksud dengan istilah ini imej kolektif semua orang-orang dengan siapa yang mereka hadapi dalam kehidupan seharian. Dan kami meminta para peserta memberikan komen mereka.

Dan hasil kajian ini tidak boleh dipanggil untuk mempercepatkan hubungan seks.

Hanya 40% wanita berpuas hati dengan kelakuan seks yang lebih kuat. Wanita sedemikian mendakwa bahawa mereka semakin menonjol, berani, berdegil dan menyenangkan dalam semua aspek lelaki yang tidak takut kesulitan. Walaupun mereka sering membuat tempahan pada masa yang sama, mereka mungkin bernasib baik (dan ini membimbangkan).

Satu lagi 28 peratus daripada responden mengakui bahawa walaupun beberapa sekilas jarang masyarakat lelaki ia seolah-olah jisim kelabu tanpa sifat dan oleh itu boleh dikatakan tidak menyebabkan apa-apa emosi. kesatria pupus dan lelaki yang tidak takut untuk membuat gerak isyarat yang indah, ia adalah sukar untuk bertemu dengan seseorang yang terang, berkarisma dan pada masa yang sama mampu untuk kelihatan cantik dan benar-benar cinta – kata mereka. Oleh itu sikap acuh tak acuh.

Well, 32% wanita beramai-tuduhan terhadap jantina yang lebih kukuh, seperti banyaknya: infantilism, narsisisme, alfonstvo, kafir, malas … “infantilism manusia moden melampaui had yang munasabah.” “Mereka suka kanak-kanak bermain di komputer dalam permainan menembak, bagaimana anda boleh mengatasinya dengan serius?” “Mereka hanya suka kepada diri sendiri dan percaya bahawa kita juga harus mencintai mereka, tetapi untuk apa!” “Saya gembira hanya dengan anjing saya” – ini hanya beberapa kenyataan.

Mungkin ini dikatakan Muscovite manja? Tidak sama sekali.

Irina, 25 tahun, Чебоксары: Bercakap lelaki hari ini … saya akan mengatakan bahawa “orang” sedikit, tetapi “lelaki” adalah yang sedozen, dan kemudian melakukan apa yang mereka tidak berbuat apa-apa … Mereka berada dalam majoriti – malas. Walaupun pada pengangkutan tidak lebih rendah daripada orang tua, hanya mereka yang menunggu anak perempuan untuk menghasilkan … Malangnya sangat sedikit orang yang berpendidikan dan kebudayaan. Atau naobrot – workaholics, yang selalu sibuk dengan urusan mereka sendiri, saya tahu ramai yang hidup hanya dengan kerja tidak boleh membuat keluarga.

Dan ini satu lagi pendapat menarik:

Ksyusha (umur dan tempat kediaman tidak diketahui): … Jika kita bercakap tentang kekecewaan atau kegembiraan, kita perlu membina beberapa jangkaan dalaman, dan harapan-harapan ini entah bagaimana harus dibentuk. Pada usia saya, harapan ini berdasarkan pengalaman peribadi. Jadi pada masa ini, lelaki yang saya temui setiap hari, memenuhi jangkaan. Apabila saya masih muda, jangkaan dibentuk oleh pawagam, teater dan kesusasteraan – dan ini adalah imej yang ideal. Pada masa itu, lelaki dari persekitaran saya kecewa saya, dan kuat.

Bolehkah wanita moden membentuk harapan mereka berdasarkan realiti prosaik yang ada di sekeliling kita – dan lelaki akan mula kelihatan lebih baik kepada kita?

Loading...