10 manieren om een ​​vrouw te verrassen

10 manieren om een ​​vrouw te verrassen

Hoe een vrouw te verrassen? Miljoenen mannen worden gekweld door deze kwestie en verdelen letterlijk hun hersens. Het lijkt erop dat alle methoden al zijn uitgevonden en dat een andere romantische impuls geen vreugde zal veroorzaken in de gekozene. Maar geef niet op! Er zijn 10 slimme manieren om een ​​dame te verrassen.

  • Ochtend verrassingen. Wat is er prettiger voor een vrouw om niet wakker te worden van het geratel van een wekker, maar van een tedere kus, ontbijt op bed te nemen en niet on the fly te onderscheppen! En eindelijk aan het werk te zijn gekomen om in een tas een briefje van de geliefde met aangename wensen te vinden.
  • Alle vrouwen zijn dol op bloemen. En ze moeten op een originele manier gepresenteerd worden. Als je de voorkeuren van de vrouw kent, kun je een beetje speurneus spelen. Overdag bloemen sturen naar zijn geliefde zonder aantekeningen, sms van een verborgen nummer met bekentenissen … En, ten slotte, aan het einde van de werkdag op een limousine ga je naar je favoriete restaurant.
  • Je kunt het doen zonder schitterende luxe en een reis maken naar de puberteit, wanneer de gevoelens net zijn begonnen. Om dit te doen, kunt u een tram of bus huren en deze op de straten van uw woonplaats rijden. Vergeet niet de details: muziek, eten, dat doet denken aan een gezamenlijke jeugd.
  • Een beetje waanzin faalt nooit. Je kunt een romantisch diner regelen, maar dan op een onverwachte plaats: op het dak van het huis, aan de oever van het meer of op het panorama van de stad … Laat de avond gevuld zijn met romantiek, tederheid en aandacht voor de vrouw.
  • We komen allemaal uit de kindertijd. In het onderbewustzijn is elke vrouw een prinses uit een goed verhaal over liefde. Dus waarom zou je dit sprookje niet laten gebeuren? Je kunt een koets met witte paarden bestellen en een prachtige wandeling maken door duiven en ballonnen in de lucht te schieten.
  • Aan de naderende vakantie (verjaardag, jubileum, enz.), Kunt u een originele felicitatie bedenken. Verbrijzeld over de ingang van de boodschap of belijdenis, bekleed met bloemblaadjes van bloemen onder de ramen van het huis – geweldige opties om je geliefde vrouw te verrassen. Overdrijf het gewoon niet, dus dan zijn er geen problemen met buren.
  • Als een vrouw met een gevoel voor humor, kan het aangenaam worden gespeeld, en aan het einde van de intriges geef haar een chique boeket bloemen of een meer significant geschenk.
  • Een man kan iets ongewoons voor zichzelf doen. Schrijf een gedicht, muziek voor je geliefde, leer dansen of leer iets ongewoons en nuttigs. Vooral deze optie is relevant voor koppels.
  • Als een vrouw van de sensatie houdt, kun je haar laten springen met een parachute of een vlucht samen op een paraglider. En daar, in de lucht, roep je uit over je gevoelens.
  • Een reis voor twee naar de zee of naar Europa op het hoogtepunt van de werkmaand. Wat is er verrassend en prettiger voor een vrouw! Een romantische cruise op de golven van de oceaan, nieuwe indrukken en een geliefde in de buurt. Misschien zal een man de gekoesterde droom van zijn vrouw vervullen.

Verander geen verrassingen in het dagelijkse leven. Om een ​​vrouw te verrassen, moet je iets onverwachts en echt aangenaam doen.

Loading...