Waarom vlees droomt

Waarom vlees droomt

Waarom vlees gedroomd wordt – volgens het dromenboek van Miller

Wanneer het vlees van een vrouw droomt, kan dit betekenen dat ze op weg naar de taak die voor haar ligt voor veel verrassingen zal staan. Al gekookt vlees suggereert dat dit doel zal worden bereikt door totaal verschillende mensen.

Rauw vlees is een droom voor angst voor familieleden, moeilijke ervaringen en problemen.

Van welk vlees wordt gedroomd – in het droomboek van Vanga

Om vlees met een donkerrode kleur te zien – voor een ernstige ziekte; roze kleur – tot lange uitstekende gezondheid, en ziek – tot herstel; stukjes vlees, volledig doordrenkt van bloed – in liefdesaffaires zullen de gebeurtenissen een gunstige wending nemen.

Als je droomt dat je vlees van wilde dieren eet, dan zal er in jouw leven een tijd van mislukking zijn: je kunt in het huis van de doden verschijnen, je verworven bezit verliezen.

Als de smaak van het vlees dat je eet onbekend is, zal de kwade rots niet langer je achtervolgen. Het vlees van een dier gegeten, dat ze zelf gedood hebben, zal een onverklaarbare angst kwellen. Je werd aangeboden om schokkerig te proberen – kwade geesten proberen je ziel te krijgen. Ze liepen langs de weg met een stuk vlees in hun handen – naar ziekte.

Waarom vlees gedroomd wordt – volgens het droomboek van Freud

In een droom werd een stuk vlees afgesneden: voor anderen zul je bezig zijn met liefdadigheid; voor zichzelf – de handel zal succesvol verlopen.

Van welk vlees wordt gedroomd – in het droomboek van Nostradamus

Rauw vlees in een droom betekent verboden eigendom, gebakken of gekookt – eigendom van de staat.

Rauw vlees is geen goed teken en als je het koopt of opeet in een droom, dan kan het spreken van een vroege ziekte. Bereid een vlees smakelijk gerecht – de ziekte zal je voorbijgaan. Gedroomd van een slager, vlees hakken – je woorden en daden kunnen verkeerd geïnterpreteerd worden. Na deze droom, in geen geval brieven schrijven en geen papieren ondertekenen.

Waar droomt het vlees over – het droomboek van Lomff

Wanneer je droomt dat je mensenvlees eet, dan in werkelijkheid “flare je op” met een gewelddadige passie voor iemand, krijg je niets onverdiende kracht of gevaarlijke kennis. Een man in een droom eet vlees van mensen die hij niet kent: rijkdom, geld, eigendommen; familieleden – leidt een losbandig leven. Eet je – haal rijkdom weg, bezit. Je ziet vlezige vlezige mensen – je zult ongeduld voelen.

Waar droomt het vlees over – in het droomboek van Tsvetkov

Vlees in een droom draagt ​​zelf al agressie, omdat het wordt gewonnen door een levend wezen te doden. Dit is vooral waar als sappig rauw vlees heeft gedroomd. Je hebt niet genoeg innerlijke voldoening na het doen van de daden, kalmte; ziekten zijn waarschijnlijk.

Droomt veel vlees op dunne botten – wacht op misleiding, problemen en communicatie met sluwe mensen die op zoek zijn naar een zaak van hun eigen voordeel.

Waarom vlees gedroomd wordt – volgens de droom van Hasse

In een droom naar vlees kijken – naar problemen; koop het – om te profiteren van wat zaken; om vlees te bereiden voor een welvarend leven; er is het – voor de kwaal.

Als een rauw vlees gedroomd heeft van een ziek persoon, zal het sterven en als het gezond is, zal het ziek worden. Salo, vlees in een droom staat voor een van onze zonden. Er is rundvlees – voor problemen. Ze zagen een overleden varken in een droom – tot grote laster; rauw vlees – om te strijden, diefstal; at rauw vlees – tot grote problemen.

Van welk vlees wordt gedroomd – in het droomboek van Meneghetti

Vers vlees in een droom spreekt over de dreigende pijn (ischias, neuralgie, kiespijn). Gekookt – u wordt gastvrij ontvangen tijdens een reis of reis. Rot vlees – u moet de neuskeelholte en tanden controleren, omdat de kans op een ontstekingsproces groot is.

Van welk vlees wordt gedroomd – in het droomboek van Longo

Als een persoon droomt dat hij heet vlees eet – hij heeft geen excuus. Kalfsvlees eten – tot verliezen, verlies.

Loading...