10 grunner til å ikke like Seychellene

10 grunner til å ikke like Seychellene

Seychellene … Hva trekker vår fantasi i første øyeblikk, når du hører dette navnet? Turkis hav, skinnende hvit sand, blå skyfri himmel, kokos trær, skråningen direkte til vannkanten … og ro.

Men dette er bare en pålagt stereotype, et vakkert bilde av annonseringen “Bounty” og hefter på bryllupsreise. Faktisk er Seychellene langt fra å være et slikt paradis, så mange som forestiller seg det. De som har bodd der en stund, vet hva det er mulig å ikke like disse øyene til.

  • For den ekstraordinære høye prisen på lokalt liv. Seychellene mangler husdyr og nesten ingen landbruk, så det meste av maten er brakt inn fra utsiden, men prisene er mye høyere enn i Europa i supermarkeder. I billige butikker er sortimentet svært begrenset, mange cottage cheese og kefir er ikke tilgjengelige. Valget av frukter (unntatt lokale exotics) i markedet er også lite.
  • For komplikasjoner med medisinsk behandling. Bare ett statssykehus med godt utstyr ligger i hovedstaden Victoria på øya Mahe. Samtidig er det få apotek på øyene og et lite utvalg av medisiner.
  • For det voksende nivået av kriminalitet. Den grunnleggende befolkningen i Seychellene lever veldig dårlig, i det siste har narkotikamisbrukene spredt seg. Seychellene er lat, liker å drikke, og derfor stjeler verdisaker på hoteller og i hjemmet til velstående utlendinger. Ofte er det tyverier på øde “ville” strender, kan forsiktig trekke ut penger og kredittkort, forlater vesken selv. Politiet jobber veldig formelt, det er praktisk talt ingen reell hjelp fra den.
  • For dårlig kvalitet på lokale varer og mangel på valg av husholdningsapparater. Derfor flyr mange til shopping i Dubai, Singapore eller Mauritius. Lokale suvenirer er svært dyre, og forhandlinger er ikke akseptert.
  • For avbrudd med vann. Det er dager da det bare gis en time om dagen, du må ta en dusj og gjøre alle husholdningsforhold. Dette skyldes det faktum at det ikke er ferskvann i Seychellene, og hovedkilden er regn. Forresten, det er ikke tilrådelig å drikke vann fra springen.
  • For ubeleilig modus for drift av lokale butikker. På arbeidsdager de er åpne fra 8 am til 17 am, og på lørdager – .. Fra 8-12 am I dette tilfellet, lunsj -. Er fra 12-13 på søndag butikkene ikke fungerer.
  • For mangel på normal service i mange hoteller til svært høye priser for ferie. Derfor er det ofte sagt at naturen i Seychellene tilsvarer 5 stjerner, og service – bare tre.
  • For en liten mengde kulturell underholdning og attraksjoner. I hovedstaden på Seychellene – Victoria – kan sees på miniatyren av Big Ben, den indiske tempel, besøke Museum of Natural History, som alle kunstverk. Og fra uteliv underholdning er det bare noen få kinoer, country-stil kasinoer og diskoteker, hvor lyden av reggae rytmer og kreolsk musikk.
  • For mange allestedsnærværende gecko (lokale øgler), adoring klatring inn i hus og hotell bungalower på jakt etter matrester, rustling om natten i søppelbokser.
  • Til slutt, for økt fuktighet og årstider av tropiske regner, på grunn av hvilke mange ting, lærprodukter og møbler lukter av mugg.

Tekst: Natalia Bochkareva

Loading...