8 dyreste turister på planeten

8 dyreste turister på planeten

Hvile i øst og vest-europeiske land kan nå ha råd til nesten alle. Etter å ha akkumulert en viss mengde i et arbeidsår, kan du ha en god hvile med familien din på Middelhavet eller Svartehavet, eller du kan bruke tid til å gjennomgå verdensberømte landemerker. Imidlertid er det et lite lag med svært velstående mennesker som har muligheten til å tilbringe en ferie med en enestående skala. Her er alt avgjort av penger. For en viss mengde kan du organisere deg selv utrolig utrolig slik tidsfordriv. La oss bli kjent med de åtte dyreste turene på planeten.

Ubebodd øy

8 dyreste turister på planeten

På øya Musha Cay, som er en del av Bahamas, er det fem separate villaer, som kun kan leies sammen. Dermed må turister som ønsker å slappe av i dette himmelske stedet, leie en hel øy. Ifølge reglene kan sammen med de midlertidige eierne av villaene komme bare 23 gjester.

Hvis gjestene minst 12 personer, daglig resten, inkludert mat fra lokale kokker og dyre og eksklusive alkohol, vil være verdt $ 37 500. Og hvis invitert person er 23, deretter $ 50 tusen. Per dag

For en fullverdig rekreasjon av velstående mennesker på øya er det tennis, golf og dykkebusser, et spa, ulike underholdning for barn, etc. I tilfelle at gjestene kommer til å savne noe, vil de levere alt de vil ha om dagen .

Reise rundt i verden

8 dyreste turister på planeten

Årlig går 18 personer på en rundtur i verden. Hver av dem har en glede på $ 105 000. I New York, flyr disse heldige bord ombord på en fantastisk privat liner og i atten verdener fly over 26 dager. Under turen stopper de på elitehotellet. Turen avsluttes med ankomst i Miami.

Afrikansk safari

8 dyreste turister på planeten

Ifølge observasjoner blir Afrikas safari hvert år stadig mer populært. Det finnes selskaper som tilbyr en safari til en pris på $ 30 000 per person (gruppen kan ikke inkludere mer enn 8 reisende).

Turen inkluderer besøk til fem afrikanske land, hvor man kan besøke sine nasjonalparker. Nysgjerrig, med de vanlige safari-guiderne, advare det ærlig at det ikke er sannsynlig å møte alle de forventede dyrene. Her kan du se nesten hvilket som helst dyr.

Under turen bruker selskapene helikoptre og radar til å spore bevegelsen av dyr, noe som gir en absolutt garanti for at du fortsatt vil kunne se en giraffe eller en leopard.

Sea cruise

8 dyreste turister på planeten

Tur rundt i verden på et luksusskip Queen Mary 2, opptar 106 netter i en hytte for to vil koste $ 340 000. På toppen av det du vil bli utstyrt med et privat treningsstudio, et privat basseng og en personlig butler.

Hvis du går for å reise inkognito, er du sikker på å gi: nedstigningen til stranden vil være på en egen stige, i tillegg vil det være mulig å dra nytte av en personlig båt.

En tur til de beste stedene av interesse i verden

8 dyreste turister på planeten

En nysgjerrig toårig tur, som innebærer å besøke 157 land med verdensberømte arkitektoniske monumenter. Budsjettpakken av turen vil koste elskere av attraksjoner $ 1,5 millioner.

Hele saken er komplisert av det faktum at mange av verdens skatter rasbrosany veldig langt fra hverandre, og noen er rett og slett i livstruende interessante land, for eksempel i krigssoner med konflikt. Arrangørene lover imidlertid å løse problemet med å levere utrettelige reisende til de varme stedene på jorden, og hvordan å få dem ut uskadet derfra.

Flyr inn i rommet

8 dyreste turister på planeten

Flyet inn i rommet koster bare $ 100 000. Slike penger må betales for preflight trening og muligheten for å være i verdensrommet i en time. Men hvis du av en eller annen grunn ikke kan fly, vil penger ikke bli returnert til deg.

Culinary World Mekka Tour

8 dyreste turister på planeten

For bare $ 200 000, kan du besøke alle de beste restaurantene i verden. De fleste er lokalisert i USA, England, Frankrike, Hong Kong og i noen skandinaviske land.

Kveld med en Geisha

8 dyreste turister på planeten

$ 25 000 vil være verdt en 10-dagers tur til Japan. Under turen stopper du på de beste hotellene og spiser på elite-restauranter. Men det viktigste er muligheten til å tilbringe tid med en geisha som ikke bare kommuniserer med deg, men også har en ekte te-seremoni.

Loading...