De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Få mennesker liker ikke å reise. Noen foretrekker å tilbringe ferien på en varm strand under solens solstråler, mens andre bestemmer seg for å gå til et land rik på historie og fantastiske severdigheter. Å reise til landet, forestiller turister allerede hvordan de vil beundre de unike gjenstandene for arkitektur og kunst, som de drømmer om i lang tid. Dessverre skjer det ofte at severdighetene ikke er så vakre som de er beskrevet. Den annonserte skapelsen av menneskeheten blir ikke ofte etterlatt etter ikke det beste inntrykk. Denne artikkelen vil fortelle deg hvilke berømte attraksjoner som oftest er skuffende turister.

Manneken Pis i Brussel

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

En berømt Brussel figur, som ligger ved skjæringspunktet mellom de to hovedgatene. Hovedproblemet er at figuren er svært liten, og i så fall er størrelsen viktig.

Siden høyden på “Manneken Pis” er bare 61 centimeter, er det svært vanskelig å vurdere, med tanke på den enorme mengden turister fra hele verden. I tillegg styrer i denne mengden smart håndtak, slik at inntrykk av å se skulpturen kan forverres enda mer.

Topkapi-palasset i Istanbul

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Tyrkia er et av de mest populære feriestedene i verden. Severdigheter i landet annonseres ikke verre enn strender, så de som ønsker å se på disse østlige mirakler hvert år blir mer og mer. Det berømte tyrkiske palasset, hvor sultanene pleide å bo, gir en fascinerende tur gjennom bygningens rom til en svært høy pris. Imponert turister, etter å ha lyttet til eventyr, etter 40 minutter kommer ut helt skuffet. Hovedattraksjonen til slottet er en fantastisk mosaikk som er til stede i mange andre slott, selv om inngangen til dem er flere ganger billigere.

Stonehenge i Storbritannia

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Alien arv, en hemmelighet i hjertet av Europa – alle kaller denne bunken av brostein på sin egen måte. Til tross for det som ser ut som Stonehenge mystisk og innbydende, skuffer turen sterkt turister. For det første vil folk som ikke er interessert i historie og arkeologi, finne en bunke av stein som er uinteressant. For det andre, under et besøk på Stonehenge berører steiner og berører dem er forbudt, siden administrasjonen er redd for tyveri. For det tredje, på et tillatt tidspunkt for å besøke et mystisk sted, kommer det til et stort antall turister, så det er ekstremt vanskelig å inspisere noe.

Bilder av Stonehenge på Internett er en god jobb med fotografer i Photoshop. Faktisk er det ikke så en vakker blå himmel, lyst grønt gress, men generelt ser landskapet seg litt kjedelig ut.

Mona Lisa i Paris

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Sannsynligvis er det ingen som ikke ville ha hørt om bildet av Mona Lisa. Dette mesterverket er i Louvre, hvor nesten alle reisende pleier å få, hovedsakelig på grunn av bildet. Bildet, som skildrer en kvinne med et mystisk smil, vinker til henne.

Turister, etter å ha stått i kø for mye tid i museet, forblir skuffet. Ifølge dem bør bildet være større, men færre mennesker. Hvis det var så, så kanskje de kunne sette pris på bildet.

Flytende marked i Bangkok

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Det berømte flytende markedet i Bangkok er unikt og unikt i sin vei. I alle fall, så si en person som arrangerer utflukter. Men ingen advarer om at markedet også er ganske farlig. Lokale handelsfolk for å demonstrere sine ferdigheter, legger ikke særlig vekt på kollisjoner med andre båter. Alt dette fører til skader, ikke bare konkurrenter, men også turister.

I tillegg er det verdt å huske at asiatisk mat er svært forskjellig fra europeisk mat, så ikke hver mage kan overmanne den. Noen turister på den rene erindringen om dette stedet ryser, så det er verdt å vurdere før du går på en slik spennende reise.

Avenue av stjerner i Hong Kong

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Clingy kjøpmenn, smålig svindlere og en liten figur av Bruce Lee – det er akkurat hva turister ikke forventer fra et publisert sted. Finn figuren til den berømte skuespilleren, sanger eller idrettsutøver er ekstremt vanskelig, men noen lokale vil sikkert hjelpe i dette, selvfølgelig ikke gratis. I tillegg er det verdt å huske at suvenirer som selges på gaten, kinesisk produksjon, og derfor, og utmerket kvalitet kan ikke forventes.

Buckingham Palace i London

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Hør ordet “palace”, de fleste begynner å forestille seg i deres fantasi luksuriøse dekorasjoner, en fantastisk park og portretter av berømte konger. I virkeligheten viser alt ofte alt annet. Så, for å se Buckingham Palace kan bare være langt unna på grunn av gjerdet. Innvendige turister er naturligvis ikke tillatt, så turister må betale seg for små. I stedet for slottet kan du besøke tårnet, rik på skatter og hemmeligheter. Dette er virkelig en spennende ekskursjon.

Engel av Nord i Gateshead

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Det største bildet av en engel i verden er en skulptur som heter “Angel of the North”, skapt av Anthony Gormley. De britiske hevder at engelen ikke representerer noe interessant, i tillegg kaller de ham et forferdelig monster.

Det eneste som en skulptur kan skryte av, er faktisk størrelsen, men det representerer ingen kunstnerisk verdi. Hva kan vi si om glassfibervinger, som burde skape en følelse av omfavnelse.

Den lille havfruen i København

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Symbolet for ren og oppriktig kjærlighet mister all sin skjønnhet på grunn av stedet der skulpturen ligger. Hvert barn og til og med en voksen som så på den fantastiske, iscenesatte Disney-tegneserien om den lille havfruen ønsker å se en vakker havfrue ved kysten. Lille havfrue fra København er omgitt av langt fra rene og fantastiske arter, så i skulpturens syn ser forsikten straks ut. Turister hevder at det er på tide å flytte monumentet til et annet sted, slik at små barn og elskere kan roe det rolig.

Medina Marrakech i Marokko

De 10 mest frustrerende severdighetene på planeten

Fattigdom, skitt, støy og forfengelighet er de viktigste egenskapene til den berømte Medina i Marokko. Denne gamle delen av byen er absolutt blottet for romantikken og skjønnheten som tilskrives den.

Og likevel er det et sted på Medina, som er verdt et besøk. I dette tilfellet snakker vi om torget Djema-el-Fna, inngått i UNESCO.

Loading...