8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

Rust in de Oost- en West-Europese landen kan nu bijna iedereen veroorloven. Als u een bepaald bedrag voor een werkjaar hebt opgebouwd, kunt u lekker uitrusten met uw gezin aan de oevers van de Middellandse Zee of de Zwarte Zee, of u kunt tijd besteden aan het bekijken van wereldberoemde bezienswaardigheden. Er is echter een kleine laag van zeer rijke mensen die de mogelijkheid hebben om een ​​vakantie door te brengen met een ongekende schaal. Hier wordt alles bepaald door geld. Voor een bepaald bedrag, kun je jezelf gewoon zo leuk tijdverdrijf organiseren. Laten we kennis maken met de acht duurste tours op aarde.

Onbewoond eiland

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

Op het eiland Musha Cay, dat deel uitmaakt van de Bahama’s, zijn er vijf afzonderlijke villa’s, die alleen samen kunnen worden gehuurd. Toeristen die willen ontspannen in deze hemelse plaats, zullen dus een heel eiland moeten huren. Volgens de regels kunnen samen met de tijdelijke eigenaren van de villa’s slechts 23 gasten komen.

In het geval dat gasten minder dan 12 personen zijn, kost de dagelijkse rust, inclusief eten van lokale koks en dure en exclusieve alcohol, $ 37,5 duizend, en indien uitgenodigd zullen er 23 personen zijn, dan $ 50 duizend per dag

Voor een volwaardige recreatie van rijke mensen op het eiland zijn er tennis-, golf- en duikcoaches, een spa, verschillende animaties voor kinderen, etc. In het geval dat gasten iets missen, zullen ze alles wat ze willen gedurende de dag leveren .

Reis de wereld rond

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

Jaarlijks maken 18 mensen een reis rond de wereld. Elk van hen heeft zoveel plezier met 105 duizend dollar. In New York vliegen deze gelukkigen aan boord van een prachtige privéliner en vliegen in achttien werelden 26 dagen lang. Tijdens de tour stoppen ze bij de elite-hotels. De reis eindigt met de aankomst in Miami.

Afrikaanse safari

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

Volgens waarnemingen wordt de Afrikaanse safari elk jaar steeds populairder. Er zijn bedrijven die een safari aanbieden voor een prijs van $ 30 duizend per persoon (de groep kan maximaal 8 reizigers bevatten).

De reis omvat bezoeken aan vijf Afrikaanse landen, waar men hun nationale parken kan bezoeken. Merkwaardig genoeg waarschuwen de gebruikelijke safari-gidsen dat het onwaarschijnlijk is dat ze alle verwachte dieren zullen ontmoeten. Hier kun je bijna elk dier zien.

Tijdens de rondleiding gebruiken de bedrijven helikopters en radar om het verkeer van dieren te volgen, wat een absolute garantie biedt dat je nog steeds een giraffe of een luipaard kunt zien.

Zee cruise

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

Een rond-de-wereld reis op een luxe passagiersschip Queen Mary 2, met een duur van 106 nachten, in een hut voor twee personen kost $ 340 duizend. Daarnaast krijgt u een eigen fitnessruimte, een privézwembad en een persoonlijke butler.

In het geval dat u incognito reist, dan krijgt u zeker: een afdaling naar de kust wordt uitgevoerd op een afzonderlijke ladder, daarnaast kunt u uw persoonlijke boot gebruiken.

Een reis naar de beste bezienswaardigheden in de wereld

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

Een nieuwsgierige tweejarige tour, waarbij 157 landen worden bezocht met wereldberoemde architecturale monumenten. Het budgetpakket van de tour kost liefhebbers van attracties $ 1,5 miljoen.

De hele zaak wordt gecompliceerd door het feit dat veel van de schatten van de wereld ver uiteen liggen, en sommige zich eenvoudigweg bevinden op gevaarlijke punten van het leven, bijvoorbeeld in zones van militaire conflicten. De organisatoren beloven echter het probleem op te lossen van hoe je onvermoeibare reizigers naar de hotspots van de aarde kunt brengen en hoe je ze daar ongeschonden uit kunt brengen.

Vliegen in de ruimte

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

De vlucht naar de ruimte kost slechts $ 100 duizend. Dit geld moet worden betaald voor preflighttraining en de mogelijkheid om een ​​uur in de ruimte te zijn. Als u echter om welke reden dan ook niet kunt vliegen, wordt het geld niet aan u terugbetaald.

Culinary World Mecca Tour

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

Voor slechts $ 200 duizend kun je alle beste restaurants ter wereld bezoeken. De meesten van hen bevinden zich in de VS, Engeland, Frankrijk, Hong Kong en in sommige Scandinavische landen.

Avond met een Geisha

8 duurste toeristische uitstapjes van de planeet

$ 25 duizend is een 10-daagse tournee van Japan waard. Tijdens de reis stop je bij de beste hotels en eet je bij elite-restaurants. Het belangrijkste is echter de mogelijkheid om tijd door te brengen met een geisha die niet alleen met je communiceert, maar ook een echte theeceremonie houdt.

Loading...