De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Weinig mensen houden niet van reizen. Iemand geeft de voorkeur aan hun vakantie doorbrengen op een warm strand onder de zachte stralen van de zon, terwijl anderen besluiten om naar een land te gaan dat rijk is aan geschiedenis en verbazingwekkende bezienswaardigheden. Naar het land gaan toeristen zich al voorstellen hoe ze de unieke objecten van architectuur en kunst zullen bewonderen, waar ze nog lang van dromen. Helaas gebeurt het vaak dat de bezienswaardigheden niet zo mooi zijn als ze worden beschreven. De geadverteerde creaties van de mensheid worden niet vaak achtergelaten na niet de beste indruk. Dit artikel zal u vertellen over welke beroemde attracties het vaakst teleurstellende toeristen zijn.

Manneken Pis in Brussel

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Een beroemde Brusselse figuur, gelegen op de kruising van de twee hoofdstraten. Het grootste probleem is dat het cijfer erg klein is, en in dit geval is de grootte van belang.

Omdat de hoogte van de “Manneken Pis” slechts 61 centimeter is, is het erg moeilijk om te overwegen, gezien de enorme hoeveelheid toeristen van over de hele wereld. Bovendien beheert deze menigte slim veel zakkenrollers, zodat de indruk van het bekijken van de sculptuur nog verder kan verslechteren.

Topkapipaleis in Istanboel

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Turkije is een van de meest populaire vakantieoorden ter wereld. Bezienswaardigheden in het land worden niet slechter geadverteerd dan stranden, dus degenen die deze oosterse wonderen elk jaar willen bekijken, worden meer en meer. Het beroemde Turkse paleis, waarin de sultans woonden, biedt een fascinerende wandeling door de kamers van het gebouw voor een zeer hoge prijs. Onder de indruk van toeristen, na het luisteren naar sprookjes, komen ze na veertig minuten volledig teleurgesteld naar buiten. De hoofdattractie van het paleis is een prachtig mozaïek dat in veel andere kastelen aanwezig is, hoewel de toegang ertoe meerdere malen goedkoper is.

Stonehenge in het VK

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Alien heritage, een geheim in het hart van Europa – iedereen noemt deze stapel kasseien op zijn eigen manier. Ondanks wat op Mystically en uitnodigend lijkt op Stonehenge, stelt de tour toeristen enorm teleur. Ten eerste zullen mensen die niet geïnteresseerd zijn in geschiedenis en archeologie, een hoop stenen oninteressant vinden. Ten tweede is het tijdens een bezoek aan Stonehenge verboden stenen aan te raken en aan te raken, omdat de administratie bang is voor diefstal. Ten derde, op een toegestaan ​​tijdstip om een ​​mysterieuze plaats te bezoeken, is er een groot aantal toeristen, dus het is buitengewoon moeilijk om iets te inspecteren.

Foto’s van Stonehenge op internet is een geweldige baan van fotografen in Photoshop. In feite is er niet zo’n mooie blauwe lucht, heldergroen gras, maar over het algemeen ziet het landschap er nogal saai uit.

Mona Lisa in Parijs

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Waarschijnlijk is er geen persoon die niet van de foto van Mona Lisa zou hebben gehoord. Dit meesterwerk bevindt zich in het Louvre, waar bijna alle reizigers de neiging hebben om te komen, voornamelijk vanwege de foto. De foto, die een vrouw met een mysterieuze glimlach afbeeldt, wenkt haar.

Toeristen, die veel tijd in de rij in het museum hebben gestaan, blijven teleurgesteld. Volgens hen zou de foto groter moeten zijn, maar minder mensen. Als het waar was, dan zouden ze misschien de foto kunnen waarderen.

Drijvende markt in Bangkok

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

De beroemde drijvende markt in Bangkok is uniek en uniek op zijn manier. In ieder geval, dus zeg iemand die excursies organiseert. Niemand waarschuwt echter dat de markt ook behoorlijk gevaarlijk is. Lokale handelaren die hun vaardigheden vaak willen demonstreren, letten vaak niet op botsingen met andere boten. Dit alles leidt tot blessures, niet alleen voor concurrenten, maar ook voor toeristen.

Daarnaast is het de moeite waard eraan te denken dat Aziatisch eten erg verschilt van de Europese keuken, dus niet elke maag kan het overmeesteren. Sommige toeristen bij de herinnering aan deze plek huiveren, dus het is het overwegen waard voordat je op zo’n spannende reis gaat.

Laan van sterren in Hong Kong

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Geknepen kooplui, kleine oplichters en een klein figuurtje van Bruce Lee – dat is precies wat toeristen niet van een gepubliceerde plek verwachten. Vind de figuur van de beroemde acteur, zanger of atleet is uiterst moeilijk, hoewel elke lokale zeker zal helpen, natuurlijk niet gratis. Daarnaast is het de moeite waard eraan te denken dat souvenirs die op straat worden verkocht, Chinese productie, en daarom, en uitstekende kwaliteit niet kunnen worden verwacht.

Buckingham Palace in Londen

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Toen ze het woord ‘paleis’ hoorden, begonnen de meeste mensen zich in hun verbeelding luxueuze versieringen, een prachtig park en portretten van beroemde koningen voor te stellen. In werkelijkheid komt heel vaak alles anders uit. Dus, om te zien Buckingham Palace kan alleen van ver zijn vanwege het hek. Binnen toeristen zijn natuurlijk niet toegestaan, dus toeristen moeten genoegen nemen met klein. In plaats van het paleis kun je de toren bezoeken, rijk aan schatten en geheimen. Dit is echt een opwindende excursie.

Angel of the North in Gateshead

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Het grootste beeld van een engel in de wereld is een sculptuur genaamd “Angel of the North”, gemaakt door Anthony Gormley. De Britten beweren dat de engel niets interessants vertegenwoordigt, en meer nog, ze noemen hem een ​​verschrikkelijk monster.

Inderdaad, het enige waar een sculptuur van kan bogen, is de grootte, maar het vertegenwoordigt geen artistieke waarde. Wat kunnen we zeggen over glasvezel vleugels, die een gevoel van omhelzing moeten creëren.

De kleine zeemeermin in Kopenhagen

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Het symbool van pure en oprechte liefde verliest al zijn schoonheid vanwege de plaats waar het beeldhouwwerk zich bevindt. Elk kind en zelfs een volwassene die de verbluffend geënsceneerde Disney-cartoon over de kleine zeemeermin heeft bekeken, wil een prachtige zeemeermin aan de kust zien. Kleine zeemeermin uit Kopenhagen is omgeven door verre van pure en fantastische soorten, dus bij het zien van de sculptuur gaat de mening meteen achteruit. Toeristen beweren dat het hoog tijd is om het monument naar een andere plaats te verhuizen, zodat kleine kinderen en geliefden het rustig kunnen bewonderen.

Medina Marrakech in Marokko

De 10 meest frustrerende bezienswaardigheden van de planeet

Armoede, vuiligheid, lawaai en ijdelheid zijn de belangrijkste kenmerken van de beroemde medina in Marokko. Dit oude deel van de stad is absoluut ontdaan van de romantiek en schoonheid die eraan wordt toegeschreven.

En toch is er een plaats op de Medina, die een bezoek waard is. In dit geval hebben we het over het plein Djema-el-Fna, ingeschreven bij UNESCO.

Loading...