VAE – rust, bezienswaardigheden, weer, keuken, rondleidingen, foto, kaart

VAE - rust, bezienswaardigheden, weer, keuken, rondleidingen, foto, kaart

Het aantrekkelijkste land voor toeristen is de Verenigde Arabische Emiraten. Verenigde Arabische Emiraten – is het land van de sjeiks, de hoogste normen van de wereld, de azuurblauwe warme wateren van de Perzische Golf, eersteklas hotels, de meest unieke bezienswaardigheden. Dit is het land waarin je je vanaf de eerste minuut van het zijn als een echte sjeik voelt. De VAE is de personificatie van het sprookje van de toekomst!

Gevormd in 1971, de confederatie van zeven emiraten – de Verenigde Arabische Emiraten bevinden zich in de woestijngebieden van het Arabische schiereiland in West-Azië. Buren van de Emiraten – Saoedi-Arabië, Qatar, Oman, evenals de Indische Oceaan en de Perzische Golf. Het grondgebied van de VAE is 83,6 duizend vierkante kilometer, met 2,4 miljoen mensen, waarvan een kwart lokale Arabieren zijn, en de rest zijn handelaars en werknemers. Alleen burgers van de VAE komen in aanmerking voor het staatsburgerschap van de VAE. De officiële taal van het land is Arabisch, de monetaire eenheid is de dirhams.

De bevolking van de Emiraten is erg religieus, de staatsgodsdienst is de islam. Propaganda van andere dogma’s in het land wordt zeer streng bestraft. De politieke staat van de VAE is de president en de regeringen die ondergeschikt zijn aan hem van elk van de zeven emiraten.

VAE – de hoofdstad en de grootste steden

De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten is Abu Dhabi. De stad ligt aan de kust van de Perzische Golf en is de grootste en rijkste. De bevolking van Abu Dhabi is 1463 491 inwoners.
De grootste steden in de Verenigde Arabische Emiraten zijn Dubai
– Ras al-Khaimah
– Ajman
– Sharjah
– Fujairah.

Verenigde Arabische Emiraten – Vakantie en rondleidingen

Een reis naar de VAE is een reis naar het sprookje van Shakherezady. Het is dit land dat een echte koninklijke vakantie biedt, omringd door luxe, comfort en de meest verbazingwekkende en moderne. En hoewel de Emiraten het rijkste land ter wereld zijn, heeft dit geen invloed op de prijzen van vakanties in de VAE.

Rusten in de Emiraten is niet alleen een uitstekende gelegenheid om in de paradijselijke schoonheid te genieten van de zon en u een echte sjeik te voelen. Rust in de VAE – dit is het meest ongelooflijke entertainment, fascinerende excursies en een breed scala aan buitenactiviteiten. Hier is alles voor iedereen!

Prachtige moskeeën, prachtige paleizen van sjeiks, wandelingen op helikopters, racen in jeeps op barkhans. kamelenraces, snowboarden in het meest unieke skigebied – dit alles, en natuurlijk rusten op de luxe stranden zullen een onvergetelijke ervaring zijn. Bovendien is de Emirates een onvergetelijke mix van oosterse exoten en de nieuwste technologieën. De hypermoderne, exclusieve architectuur van dit land is een verrukking en verrassing! Hier zijn de vertrekken, alsof ze van een sprookje over Aladin zijn, eenvoudig verbonden met verbluffende, chique moderne gebouwen.

Vooral populair bij toeristen over de hele wereld zijn tours naar de Emiraten naar Dubai, die de traditionele geest van het Oosten en de moderniteit combineert. Dubai is de meest luxueuze strandvakantie, historische musea, het grootste winkelcentrum van het oosten, waterparken, dierentuinen, schaatsbanen …

Interessant is dat de stranden in de VAE in elk emiraat met verschillende kleuren zand, bijvoorbeeld in Dubai – wit, in Ras al-Khaimah – rood, en in Fujairah – grijs. De VAE staat bekend om zijn duikcentra en gewoonweg luxueuze duikplekken.

Alle resorts van de Emiraten – dit is een echt sprookje voor vakantiegangers, maar vooral populair – het is Abu Dhabi
– Dubai
– Umm Al Quwain
– Ajman
– Korfakkan
– Sharjah
– Fujairah
– Al Ain
– Hatta
– Ras al-Khaimah.
En, natuurlijk, de Emiraten zijn de beste plek ter wereld om te winkelen.

Verenigde Arabische Emiraten – toeristische attracties

Emiraten – dit is een grote attractie. Natuurlijk heeft dit land iets te laten zien en er is iets om te verrassen. De belangrijkste attractie van het land is de hoofdstad Abu Dhabi, een stad die wordt erkend als een van de meest verfijnde en luxueuze steden ter wereld. Abu Dhabi is de “tuinstad” van het land, het heeft een oase van “Al-Ein”, dat beroemd is om zijn archeologische musea, begraafplaatsen van Healy en de wereldberoemde dierenmarkt.

Ongelooflijke vreugde zal ervoor zorgen dat gasten van het land het meest geavanceerde waterpark ter wereld WILD WADI bezoeken. Er zijn veel van de modernste waterattracties in het park.

Van bijzonder belang is het eerste skigebied van het Midden-Oosten, dat is gebouwd op een oppervlakte van 22,5 duizend vierkante meter. Het resort heeft 5 afdalingen die variëren in hoogte, steilheid en moeilijkheidsgraad.

In Dubai ligt de ongelooflijke schoonheid van de Jumeira-moskee, een prachtig voorbeeld van moderne islamitische architectuur en een favoriete plek voor fotografen.

Een geweldig beeld is de briljante nieuwigheid en exclusiviteit van het Dubai-project – “Islands of the World”. Deze 300 kunstmatige eilanden in de vorm van 7 continenten, gebouwd in de vorm van een enorme palmboom op 2 km van de kust, recht tegenover een ander icoon van de stad – het beroemde hotel “Burj Al Arab”. “Islands of the World” is het bekendste project van de Emiraten, het tweede door de mens gemaakte bouwwerk, na de Chinese Muur.

De oudste stad van het land is Ras Al Khaimah, die werd gesticht in 655 na Chr. – in het verleden een bloeiend parelhandelscentrum en de grootste afzetmarkt van de Perzische Golf.

Alle steden van de VAE zijn vergelijkbaar en volledig verschillend. Ze zijn allemaal waard om ze te bezoeken. Elke stad van de Emiraten betovert met zijn culturele en architectonische bezienswaardigheden, zijn fantastische schoonheid en moderniteit.

Verenigde Arabische Emiraten – weer (klimaat)

De Verenigde Arabische Emiraten hebben een subtropisch, droog klimaat op haar grondgebied, waardoor regen in het land een zeldzaamheid is, en in de regel valt de neerslag in februari-maart. De winter in de VAE is erg warm met een gemiddelde temperatuur van + 26C, en de zomer is erg heet, de gemiddelde temperatuur stijgt naar + 45C. De beste periode voor een vakantie in de Emiraten is van oktober tot mei.

Het weer in de VAE nu:

VAE - rust, bezienswaardigheden, weer, keuken, rondleidingen, foto, kaartVAE - rust, bezienswaardigheden, weer, keuken, rondleidingen, foto, kaart

VAE – keuken

Emiraten – dit is een waar paradijs voor fijnproevers. Het biedt gerechten uit bijna alle delen van de wereld. Vooral opvallend is de ongewone en prachtige smaak van nationale Arabische gerechten.

Vlees Arabische gerechten gebruiken: rundvlees, vlees van vis en vogels. Vooral is het het proberen waard lamsvlees met noten en rijst, evenals traditionele Arabische shuarma, shish kebab “tikka” en de meest bekende shish kebab van het Oosten – “kebab”.

Het land is erg populair gerechten van vogels, een speciale delicatesse is een gerecht van kwartelvlees. Groenten en fruit worden op de breedst mogelijke manier in de Arabische keuken gebruikt. Ook in het land consumeerde een groot aantal gerechten met zure melkproducten en zeevruchten.

Een speciale smaak van genot kan worden verkregen door smaakvolle Arabische desserts. En koffie in de Emiraten is een speciale kunst en een traditioneel drankje voor een gesprek. Daarom wordt deze drank ter plekke bereid en worden geen automaten herkend. De meest populaire koffie in het land is Arabisch en koffie met kardemom.

VAE – interessante feiten

– In de Emiraten is er geen DPS-service. Alle wegen en kruispunten van het land zijn uitgerust met videocamera’s die overtredingen continu bewaken.
– De hoogste wolkenkrabber van de planeet is in de VAE – Burj Khalifa, de hoogte is 828 meter.
– De VAE is de wereldleider in goudverbruik.
– In de Emiraten is het verboden om lokale bewoners te fotograferen. En de reden hiervoor is de positie van de Koran, die verbiedt dat mensen worden afgeschilderd.
– De VAE is een leider, niet alleen qua levensstandaard, maar ook qua levensverwachting in het oosten. De gemiddelde levensverwachting van de bevolking is 75 jaar.
– Elk jong gezin van de VAE ontvangt van de staat 19 duizend dollar (70 duizend dyhmarov) voor de huwelijksceremonie en een comfortabele villa.
– Niemand ter wereld kan een volwaardige inwoner van de VAE worden, zo’n koninklijk leven alleen voor lokale Arabieren.

VAE – visum

Visa naar de VAE worden elektronisch verstrekt. Visumverwerking duurt 7 werkdagen. De prijs voor een toeristenvisum naar de Emiraten is $ 75, voor kinderen die gratis in het paspoort worden ingevoerd. Bij het registreren van een visum voor de ongetrouwde meisjes uit de Verenigde Arabische Emiraten, kunnen er enkele problemen zijn.

Verenigde Arabische Emiraten – Ambassade

De Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Moskou bevindt zich op
Str. Olof Palme, 4.
telefoon: (495) 234 40 60

Kaart van de VAE

VAE - rust, bezienswaardigheden, weer, keuken, rondleidingen, foto, kaart

Loading...