Bruk masker for ansiktet med hydrogenperoksid hjemme. De beste masker med hydrogenperoksid: oppskrifter

Bruk masker for ansiktet med hydrogenperoksid hjemme. De beste masker med hydrogenperoksid: oppskrifter

Hydrogenperoksid er en veldig effektiv kosmetikk. Bruk den til ansiktet du trenger med stor forsiktighet, ellers kan effekten være motsatt av forventet.

Regler for forberedelse av masker for ansiktet med hydrogenperoksid

Konsentrert hydrogenperoksid kan forårsake alvorlige hudforbrenninger, så for kosmetiske masker blir noen dråper av en 3% peroksidoppløsning tilsatt tonic eller annen nøytral base. Intervallet mellom bruk av masker skal være flere dager.

Spesiell forsiktighet bør tas når man arbeider med perhydrol, hvis konsentrasjon er 35%: den fortynnes med vann i et forhold på 1:10. På apotek kan du også møte hydropyritt tabletter. 1 tablett oppløst i 20 ml vann, gjør dette umiddelbart før du lager masken.

Masker med peroksid anbefales ikke å holdes på huden i mer enn 15 minutter. Hvis huden er tørr og flakket, bør denne varigheten reduseres.

I kampen mot akne og betennelse, er det lov å påføre ufortynnet hydrogenperoksid til problempoeng ved hjelp av en bomullspinne. Etter tørking av væsken gjentas prosedyren 2-3 ganger. Etter at behandlingen er fullført, skal huden vaskes grundig med varmt vann uten å bruke såpe.

Flere timer etter prosedyren, må du avstå fra eksponering for direkte sollys.

Rensende masker-skrubber med hydrogenperoksid

Disse midlene brukes hovedsakelig for fet hud. De krever nøye påføring, for ikke å skade epidermis. Det anbefales ikke å bruke tenåringer, så vel som personer med tynn hud. Før bruk, anbefales det å dampe huden i dusjen eller badekaret. En liten rødhet og brennende følelse er tillatt.

Havre og brus

Ristet havregryn og brus blandet i like store mengder, tilsett ½ andelen peroksid. Den resulterende blandingen påføres på ansiktet og forsiktig massasje med en bomullspute. Varigheten av prosedyren er 2-3 minutter. Blandingen vaskes av med rikelig med varmt vann.

Med havsalt

Wadded-disk fuktet i en 3% -ig løsning av hydrogenperoksid, dyppet i et salt av salt og tørker ansiktet i sirkulære bevegelser med spesiell oppmerksomhet til steder med opphopning av “svarte punkter”. Etter prosedyren er det nødvendig å vaske med varmt vann. Havsalt kan erstattes med brus eller kalsiumpulver.

Masker med hydrogenperoksid for fet og problem hud

Hovedoppgaven til slike masker er ikke bare å kjempe med lukkede og betente porer, men også for å eliminere overflødig fettinnhold i huden, noe som fører til salting av porene.

gjær

I 15 gram våt naturlig gjær tilsettes en teskje peroksid. Hvis mulig, legg til 2-3 dråper druefrøolje. Den ferdige blandingen påføres punktvis til problemområdene. Etter tørking kan operasjonen gjentas. Så vaskes komposisjonen grundig.

talcous

En liten mengde talkum blandes med peroksid til en homogen masse oppnås. Som i det forrige tilfellet, brukes det punktvis.

streptocidal

Streptocidpulver og talkum i like store mengder fortynnet med hydrogenperoksid, påført i 15 minutter til ansiktets hud og deretter vasket av.

honning

Forhett 1 ss honning til en temperatur på 40 grader, tilsett en teskje aloe juice og 2-3 dråper peroksid. Masken påføres ansikt og nakke i 15 minutter. Med vanlig applikasjon gir masken huden fløyete og matt skygge.

Kalendulovaya

Blandingen er fremstilt fra en teskje rismel, ½ teskje peroksid og 10 dråper alkoholtinktur av kalendula. Masken holdes i 15 minutter, deretter vasket av.

Kamfer og ammoniakk

I en spiseskje barberkrem tilsettes 5 ml ammoniakk og kamferalkohol, samt 4 ml hydrogenperoksid. Blandingen påføres i 10-15 minutter på ansiktet, unntatt de subakutte områdene.

Whitening masker med hydrogenperoksid

Fregner, pigment flekker, spor av akne, ujevn hudfarge – du kan bli kvitt disse symptomene selv ved hjelp av masker.

curd

Bland 50 g av vanlig hytteost med eggeplommen og tilsett 5 dråper peroksid. For å unngå tørking av huden, kan du legge til en teskje honning eller krem ​​til blandingen. Masken påføres ansikt og nakke og får stå i 15 minutter. Vask av med varmt vann, etter en stund, bruk en nærende krem.

gjær

Brukes kun for fet eller normal hud. I 15 gram fuktig gjær tilsettes 5 dråper peroksid. Den ferdige blandingen på konsistens bør minne en tett rømme. Det påføres ansiktet, unntatt øynene under øynene, i 15 minutter, og deretter vasket av.

havregrøt

Mask er egnet for de som alltid har det travelt – du kan bruke det selv om morgenen. I 3 ss usøtet havregryn, kokt på melk, tilsett 5 dråper peroksid. Etter påføring er det tillatt å forlate blandingen på ansiktet i 20-30 minutter.

Med hvit leire

Masken krever besøk til apoteket for å kjøpe alle komponentene. 40 g hvit leire blandes med 10 g sinkoksid og fortynnes med vann til en pastaaktig konsistens. I den resulterende blandingen tilsettes en teskje peroksid. Profesjonelle kosmetologer anbefaler å legge til sammensetningen noen få dråper tea tree olje – denne komponenten vil ha en ekstra stimulerende og toning effekt. Masken påføres i 5-10 minutter, bruk anbefales ikke oftere enn 1 gang i 5-7 dager.

Anti-aging masker med hydrogenperoksid

Disse masker krever en kursapplikasjon. De glatter ut overflaten, har en helbredende effekt på alle lag i huden, forbedrer blodmikrocirkulasjonen. Hyppigheten av bruk av masker er 1 gang per 7-10 dager, kurset varer 2 måneder. Da må du ta en pause i samme periode.

Med en hud

Det tørre pulveret av vannfett fortynnes med peroksid. Blandingen påføres i 10 minutter og vaskes deretter av.

Potet og havre

2 ss fingrått rå poteter, 1 teskjek knust havregryn eller mel og ½ ts peroxide blandet, påført ansiktet i 15-20 minutter. Etter skylling blir huden behandlet med fuktighetskrem.

Fra apotekskomponenter

Det vil ta 5 g av følgende ingredienser: kosmetisk leire, borax, magnesia. 3 g talkum, 1 teskje vann og ½ ts peroxide blir tilsatt til blandingen. Blandingen påføres i 15 minutter. Etter vasking er det nødvendig med intensiv fukting av huden.

Hemmeligheten til sikker og effektiv bruk av ansiktsmasker med hydrogenperoksid

• Bruk alltid en allergisk test før du bruker en maske med ukjente ingredienser. For dette påføres en liten mengde av den fremstilte blanding på den indre siden av albuefold i 5 minutter. En skarp rødhet i huden, brennende, ubehagelige opplevelser kan tyde på allergi. I dette tilfellet må bruken av masken bli forlatt.

• Etter vask av masken anbefales det å tørke av huden med avkok av kamille. Dette vil bidra til å unngå irritasjon, og forhindre overdrying.

• Hvis en brennende følelse oppstår etter påføring av masken, må blandingen umiddelbart vaskes av.

• Det anbefales ikke å bruke masker med peroksid til huden rundt øynene og leppene. På disse områdene er huden mest utsatt for brannskader. Hvis brannen oppstår, skal det berørte området vaskes med rennende vann. For spyling må du ikke bruke vaskeklut eller gasbind for å forhindre ytterligere skade. For å nøytralisere effektene kan det tørkes med en svak løsning av sitron.

• Ikke forstyrr maskeringsformuleringen: overdreven innblanding med hydrogenperoksid kan føre til for tidlig aldring av huden.

• Det anbefales å ta brudd på bruken av peroksid. Dette vil ikke tillate huden å bli vant til effektene.

Effekten av peroksydvirkning er merkbar etter bare en prosedyre. Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse, noe som er ekstremt sjeldent. Masker med hydrogenperoksid er ganske enkle å produsere og bruke. Det er dette faktum som forårsaker sin høye popularitet.

Loading...